Fotoshoot in een kasteel

FOTOSHOOT IN EEN KASTEEL

UNIEKE FOTOSHOOT IN EEN KASTEEL

Een fotoshoot in een kasteel levert trouwfoto’s op met allure. In deze imposante forten leefden ridders en jonkvrouwen. Niet voor niets komen ze vaak voor in heldenverhalen uit vervlogen tijden. Kastelen ademen historie en dat zie je terug in je trouwfoto’s. Kastelen zijn statig, maar mijn foto’s zijn dat niet. Ik vang de momenten hoe jullie samen over de ophaalbrug lopen en hoe hij haar galant de stenen trap op helpt. Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een fotoshoot voor je bruiloft? Dan is een kasteel een goede keuze.

TROUWFOTOGRAFIE IS MAATWERK

Je bruiloft moet de mooiste dag uit je leven zijn. Die mooie dag wil je je toch voor altijd herinneren? Daarom is trouwfotografie maatwerk. Laten we eerst eens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Daarin kunnen we bespreken hoe je trouwdag eruit ziet. En wat wil je op de trouwfoto’s terugzien? Tijdens het gesprek kunnen ook kijken of er een wederzijdse klik is. En als we eruit komen, regelen we alles tot in de puntjes. En heb je nog vragen over je bruiloft? Stel ze gerust! Misschien heb ik nog wel wat leuke tips voor je!

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT IN EEN KASTEEL VERWACHTEN:

“Onze keuze voor Ingeborg kwam voort uit de warme en kleurrijke bruidsfoto’s die zij maakt.

Om de romantische kenmerken van een trouwdag te benadrukken leek de stijl van Ingeborg een perfecte match.

Ingeborg heeft het talent om te zien waar de juiste foto momenten ontstaan en weet deze ook vakkundig vast te leggen.

“Wij willen Ingeborg van harte aanbevelen aan allen die een professionele bruidsfotograaf zoekt!”

Sharon Spiering

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 225 beoordelingen Feedback Company

Ingeborg van Bruggen

EEN PERSOONLIJKE KENNISMAKING

Wat wil je van je bruiloft terugzien?

Een kasteel is een imposante plek waar je de historie bijna kunt proeven. Wat wil je daarvan terugzien in de foto’s? In het kennismakingsgesprek kunnen we je wensen bespreken en kun je een aantal albums bekijken. Die informatie is nuttig, want daarmee kan ik de mooiste momenten vangen tijdens je bruiloft.

Fotoshoot in een kasteel

JOURNALISTIEKE TROUWFOTOGRAFIE

Trouw in een kasteel en ik vang de momenten

Vaak staan in een kasteel elementen uit de Middeleeuwen. De wapenkamer is misschien het symbool van de kleine echtelijke ruzies die jullie gaan overwinnen en de ophaalbrug staat symbool voor de verschillen die jullie moeten overwinnen. Uiteindelijk genieten jullie samen van het prachtige uitzicht vanuit de toren. Alle mooie momenten die deze plek jullie brengt, leg ik vast in een fotoshoot in het kasteel.

Ontvang de Foto's

EEN TASTBARE HERINNERING

Onvergetelijke momenten in een luxe trouwalbum!

Nadat je de trouwfoto’s van mij ontvangen hebt, kunnen we in overleg een stijlvol trouwboek of –album samenstellen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Het is zelfs mogelijk om je eigen album te personaliseren. Binnen drie weken van het samenstellen van het trouwalbum, kom ik het persoonlijk overhandigen. Een mooie herinnering aan de mooiste dag van je leven. En leuk om aan je vrienden en familie te laten zien.

EERDER GEMAAKTE TROUWFOTO’S: