Fotoshoot idee

FOTOSHOOT IDEE?

OP ZOEK NAAR EEN FOTOSHOOT IDEE?

Ben je op zoek naar een origineel fotoshoot idee? En zoek je een fotograaf die graag met je meedenkt? Laten we niet van die geposeerde foto’s maken die iedereen al heeft, maar jouw persoon in momenten gevangen. Ben je een hardloper, dan breng ik de manier waarop je steeds je grenzen verlegt in beeld. Ben je een huismus, dan breng ik je in beeld in een huiselijke sfeer. Spontane foto’s van een dagje uit met de kinderen? Altijd leuke foto’s die echt een beeld geven van hoe je bent of hoe jullie zijn.

WERKWIJZE FOTOSHOOT

Op deze fotoshoot vind je verschillende pakketten. Zo zit er altijd een pakket tussen die perfect bij je past. Wil je de hele dag een fotoshoot doen, zoals een dagje naar het strand of de Efteling? Kies dan voor het grote pakket. Ga je een avondje met vrienden iets leuks doen? Kies dan voor één van de kleinere pakketten. Bel gerust om ideeën uit te wisselen of je wensen te bespreken. In overleg kiezen we dan een setting die perfect bij je past. Na de fotoshoot krijg je een link naar je persoonlijke fotopagina.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Samen een leuk idee bedenken

Als fotograaf werk ik met verschillende mensen die allemaal hun eigen wensen hebben. Door mijn ervaring kan ik dus uit genoeg inspiratie putten om jou aan een leuk fotoshoot idee te helpen. En natuurlijk kan ik ook de leuke foto’s maken. Dat scheelt je weer uren speuren op Pinterest. Bel me gerust om je wensen te bespreken. Zo kunnen we een idee uitwerken en de mooiste momenten vangen.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JE LEVEN NU

Beleef een gewone dag en ik vang de momenten

Voor echt originele foto’s is het belangrijk om niet te poseren, maar gewoon te doen zoals je normaal doet. Zo kan ik emoties in beeld vangen en dat levert spontane foto’s op. De kinderen die vrolijk aan het spelen zijn en er een troep van maken. Papa die samen met de hond op de bank ligt te slapen. Al die mooie momenten leggen we vast tijdens de fotoshoot.

Fotoshoot idee

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is natuurlijk al super leuk om samen een fotoshoot idee uit te werken en ook nog te doen. Nog leuker is het om de foto’s te krijgen. Die kun je mooi aan de muur hangen of aan je vrienden en familie laten zien. Naarmate de jaren verstrijken, worden de foto’s steeds waardevoller. Een prachtige herinnering voor later. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot idee
Ontvang de Foto's

“Wij hebben bij Ingeborg een loveshoot laten schieten, de foto’s zijn super! Super mooie kwaliteit en zeer snelle levering van de foto’s. (2 dagen later al!!)

Lennard & Evelien

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: