Fotografie Familieweek

Tijdens mijn day in the life shoots fotografeer ik regelmatig een dag uit het leven van gezinnen. Een waardevolle documentaire van het leven nu met het gezin. Maar hoe leuk is het om de band met de héle familie vast te laten leggen tijdens een familieweek of familieweekend?

Day in the life shoot tijdens familieweek of familieweekend

Het leuke aan een weekend of week weg met familie is dat je tot andere gesprekken komt, de kinderen veel met elkaar spelen, je niet alleen in je mooiste jurkje, maar net zo goed in je joggingpak bij de open haard zit en er veel tijd is voor qualitytime met elkaar. Het perfecte moment om een day in the life shoot te maken waarin familierelaties zichtbaar worden. Opa die met zijn kleinkinderen een balletje trapt, de zussen die eten koken, oma die haar kleindochter troost nadat ze gevallen is, en de wandelingen die de kinderen véééél te lang duren. Fotografie die een onbetaalbare herinnering met elkaar laat zien.

Fotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekendFotografie-familieweek-familieweekend

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken over foto's op jouw familieweek?

Wil je ook foto’s laten maken van jullie familieweek? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

a day in the life shoot contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Eerder gemaakte day in the life shoots: