Fotoreportage familie

Reportage van het gezinsleven

Onlangs werd ik benaderd door dit leuke gezin voor een day in the life reportage.  Ze wisten goed dat ze geen ”overvrolijke renfoto’s op het strand” wilden hebben maar vonden het juist zo waardevol als hun leven gefotografeerd zou worden op journalistieke wijze. Ook (of misschien zelfs juist)met tranen, snottebellen en kattenkwaad.  In en om hun eigen huis, met hun eigen spullen en hun eigen gebruiken. Daar kon ik me natuurlijk helemaal in vinden!

Eendjes voeren, snottebellen poetsen en kusjes op de knie

Dus kwam ik bij hen aan toen zij net aan het ontbijt wilde beginnen.  Kleine Annika was nog even een tekening aan het maken en Oscar wilde me het liefst ál zijn speelgoed laten zien. Binnen een minuutje of tien was het een gegeven dat ik er was en werd er gebabbeld en gegeten en fotografeerde ik echte momentjes. Na het eten speelden de kinderen en even later liepen we naar het park en de speeltuin. Met kleine kinderen in familie’s is er altijd chaos, en juist daarin zitten de leukste momentjes. Ik genoot ervan om een halve dag mee te lopen en de leukste momenten te vangen in foto’s!

Fotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezinFotoreportage familie gezin

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken over het laten maken van een gezinsreportage?

Wil je ook foto’s laten maken van jouw gezin? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

Familie fotoshoot contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Eerder gemaakte day in the life shoots: