Trouwen in Den Haag

Wie gaat trouwen in Den Haag zit goed. De Hofstad is namelijk enorm veelzijdig en romantisch. Zo kun je met je bruiloft alle kanten op. Kies je voor een klassieke trouwlocatie of juist een moderne? Je kunt natuurlijk trouwen in de stad zelf, maar met Scheveningen om de hoek is het ook leuk om aan het strand te trouwen. Ik sta met mijn camera gereed als je vrienden besluiten om na een glaasje op besluiten om een duik te nemen. Of om dan de gezichten van je keurige schoonfamilie vast te leggen natuurlijk! Heb je besloten om te gaan trouwen in Den Haag? Bekijk dan mijn portfolio maar eens en laat je inspireren!

 • Bruidsfotografie Bruiloft Leiden en Wassenaar

  Bruidsfotografie Bruiloft Leiden en Wassenaar

  Bekijk
 • Trouwfotografie-Den-Haag

  Trouwfotografie Den Haag : Ewout & Dionne

  Bekijk
 • Fotografie-Geregistreerd-Partnerschap-Den-Haag

  Fotografie Geregistreerd Partnerschap Den Haag

  Bekijk

Wat zijn de mooiste locaties als je gaat trouwen in Den Haag?

Een eervolle vermelding voor een Haagse bruiloft in het stadhuis kan natuurlijk niet ontbreken. In de trouwzaal zul je talloze symbolen vinden die symbool staan voor het huwelijk. Trouwen is natuurlijk één van de hoogtepunten van je leven. Waarom vier je het dan ook niet gewoon op grote hoogte? In The Penthouse in de Haagse Toren kun je genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Zo ben je letterlijk in de wolken!

Het Spaansche Hof is een oud paleis middenin de oude binnenstad. Het voordeel van deze trouwlocatie is dat er verschillende zalen zijn. Je kunt er dus je hele bruiloft vieren en per onderdeel van zaal verplaatsen. Ga je het laat maken op je bruiloft in Den Haag? Dan kun je ook aan ‘t Goude Hooft denken. Hier kun je ook je hele trouwdag vieren en ‘s nachts blijven slapen in de bruidssuite met jacuzzi en een open haard. Als de warme van jullie liefde nog niet genoeg is…

En ik noemde natuurlijk al het strand. Bij verschillende strandtenten zoals Whoosah en Strandpaviljoen De Staat kun je bij mooi weer lekker buiten trouwen. Gasten met zand in hun schoenen leveren zeker hilarische momenten op voor de trouwfoto’s. Of maak er een echte bohemian bruiloft van en doe je schoenen uit.

Of trek jij de stoute schoenen aan en ga je trouwen in Den Haag? In mijn portfolio kun je heel wat meer inspiratie vinden!

Meer informatie
trouwen in den haag
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw geregistreerd partnerschap!

Laat je binnenkort ook jouw partnerschap registreren en wil je dit vast laten leggen door een fotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen