Trouwen op het strand

Op een mooie zomerse dag is het ideaal om te trouwen op het strand. Het warme zonnetje en de bruisende golven geven je bruiloft een relaxte sfeer. Zomerse avonden zijn lang. Dat betekent dus dat je lekker lang van het mooie weer kunt genieten. Een avond die natuurlijk begint met een romantische zonsondergang. Als je gaat trouwen op het strand, heb je niet alleen de liefde, maar ook de zomer in je bol. Een strandbruiloft is namelijk vaak bohemian style. Dat is stukken minder stijf dan een bruiloft in een kasteel of landgoed. Je gasten zijn zomers gekleed en kinderen kunnen lekker spelen of zwemmen. En je oom kan laten zien dat hij het zandkastelen bouwen nog niet verleerd is. Hoe maak je jouw trouwdag onvergetelijk? Op deze pagina vind je een paar tips.

 • Bruidsfotografie Strand Monster

  Bruidsfotografie Strand Monster

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Bruiloft Leiden en Wassenaar

  Bruidsfotografie Bruiloft Leiden en Wassenaar

  Bekijk
 • Trouwfotograaf-Hellevoetsluit-en-Rockanje

  Trouwfotograaf Hellevoetsluis en Rockanje

  Bekijk
 • Bruiloft-op-het-strand

  Trouwfotografie: Bruiloft op het strand van hoek van holland

  Bekijk

Waar moet je op letten bij een trouwlocatie op het strand?

Is het slecht weer? Een stormachtige bruiloft staat misschien wel symbool voor een pril huwelijk. Met een strandtent maak er alsnog een mooie dag van, maar ook bij mooi weer is een het een uitkomst. Zo kunnen ze je helpen met catering en je hebt meer privacy. Er zijn strandtenten die aangewezen zijn als trouwlocatie, dus je kunt zelfs officieel aan het strand trouwen!

Als je gaat trouwen op het strand, wil je natuurlijk niet dat je gasten het te warm hebben. Kies daarom voor een wat informelere dresscode. Beach casual of summer chique. Zelf draag je natuurlijk een bohemian trouwjurk. Schelpen, lampionnen en vuurkorven geven je bruiloft al snel een gezellige sfeer. Vergeet de zonnebrand en parasols niet. Journalistieke fotografie is leuk, maar een vuurrode bruid op de foto gaat mij iets te ver 😉 En je wilt toch ook nog van de zon kunnen genieten tijdens je huwelijksreis? Overweeg je om te gaan trouwen op het strand? Op de portfoliopagina’s kun je nog wat extra ideeën opdoen.

Meer informatie
trouwen op het strand
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen op het strand en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen