Kasteel bruiloft

Kies je voor een kasteel bruiloft? Dan kies je voor een bruiloft in stijl. Deze historische gebouwen nemen je voor een dag mee terug de geschiedenis in. Jouw bruiloft lijkt daarom haast wel een sprookje. Je voelt je prins en prinses als je elkaar het ja-woord geeft. Stel je eens voor. Je komt aan in je koets terwijl vrienden en familie je al staan op te wachten. Over de ophaalbrug loop je door de statige kasteelpoort het kasteel en een andere wereld binnen. Je kunt de romantiek en historie bijna proeven. Voor de aanwezige kinderen zal het een slot ook tot de verbeelding spreken. Lekker achter elkaar aan rennen als ze ridder en jonkvrouw spelen. Op deze pagina lees je hoe je jouw bruiloft in een kasteel omtovert tot een sprookjeshuwelijk!

 • Bruidsfotografie in België

  Bruidsfotografie in België

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Kasteel Wijenburg

  Bruidsfotografie Kasteel Wijenburg

  Bekijk
 • Trouwfoto's bij te Werve in Rijswijk

  Trouwfoto's bij te Werve in Rijswijk

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Fort bij Vechten

  Bruidsfotografie Fort bij Vechten

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Kasteel Hooge Vuursche Baarn

  Bruidsfotografie Kasteel Hooge Vuursche Baarn

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Kasteel Duivenvoorde-2079

  Bruidsfotografie Kasteel Duivenvoorde

  Bekijk
 • Bruidsfotografie buitenplaats Amerongen

  Bruidsfotografie Buitenplaats Amerongen

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Kasteel-van-Rhoon

  Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon

  Bekijk

Wat zijn de voordelen van trouwen in een kasteel?

Een kasteel bruiloft is niet alleen romantisch, maar ook praktisch. Omdat een slot van alle gemakken voorzien is, kun je er de hele dag doorbrengen. Vaak is het mogelijk om de plechtigheid in één van de zalen te houden, of in de mooie kasteeltuin. Waan je in de middeleeuwen en kies de zaal die bij jouw bruiloft past. Het is handig om na verschillende onderdelen van decor te wisselen. Dus het diner in de ene zaal en de receptie weer in een andere.

Bij mooi weer kun je na de plechtigheden ook buiten picknicken, borrelen of wandelen. De uitgestrekte landgoederen met de kasteelmuren en slotgracht op de achtergrond zorgen voor een fantastisch decor. Ook als trouwfotograaf maak ik hier vaak dankbaar gebruik van. Het leuke van een kasteel bruiloft is dat je altijd flexibel bent. Bij mooi weer kun je naar buiten en bij regen blijf je lekker binnen. Ook in de winter kan een historisch slot een sprookjesachtige sfeer geven. Heb je de knoop doorgehakt en ga je trouwen in een kasteel? Op mijn portfoliopagina’s kun je nog wat inspiratie opdoen.

Meer informatie
kasteel bruiloft
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Amersfoort (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen