Trouwfoto’s bij te Werve in Rijswijk

Deze zomer trouwde Mick en Marloes en ik had de eer om de trouwfoto’s te mogen verzorgen. Ik begon mijn dag met het aankleedmoment bij zowel bruidegom als bruid. Waarna het moment van de ”first look” met Marloes’ vader en daarna met elkaar volgde. Een ontroerend tafereel. Een groot gedeelte van de dag vond plaats in klein, intiem gezelschap van familie en vrienden.

Een bruiloft in het bos, maar toch in de randstad

Na een lekkere lunch reed ik met het bruidspaar alvast vooruit naar hun trouwlocatie voor de fotoshoot: Landgoed Te Werve in Rijswijk. Eén van mijn favoriete trouwlocaties. Terwijl je het ene moment nog door de drukke stad rijdt, waan je je een paar minuten later midden in het bos. Meer dan dat heb je dus niet nodig voor prachtige trouwfoto’s. Ik liep met het bruidspaar relaxt een rondje rond het landhuis terwijl we onderweg mooie trouwfoto’s maakten.

Buiten trouwen bij te Werve

Na de fotoshoot verzamelde familie en vrienden zich en kwam het bruidspaar onder luid applaus aan bij Landgoed Te Werve. Het was een stralende dag, dus er kon buiten getrouwd worden. Een setting midden in de natuur, met het landhuis op de achtergrond, het water aan de andere kant, en de vogeltjes die vrolijk fluiten. Mooier kan het niet.  Een weggeef moment door vader volgde, waarna de ambtenaar de ceremonie begeleidde en hen en het gezelschap mee terug nam naar het moment dat het allemaal begon. Een persoonlijke ceremonie met vooral heel veel lach en af en toe een traan.

Na de ceremonie werd het ja-woord uitgebreid gevierd met een borrel, heerlijk diner en een knallend feest!

Trouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in RijswijkTrouwfoto's bij te Werve in Rijswijk

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen (bij Te Werve) en ben je op zoek naar een trouwfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Eerder gemaakte trouwfoto's: