Trouwen in een landhuis

Als je altijd al gedroomd hebt van een klassieke bruiloft, is trouwen op een landhuis zeker iets voor jou. Dit is vaak een groot, vrijstaand huis of een villa, omgeven door een groot landgoed. De grote voordelen van zo'n bruiloft is dat het super romantisch is, maar ook praktisch. Door de verschillende ruimtes en de grote buitenlocatie kun je vaak alle kanten op als het weer wisselvallig is. Ook de organisatie is vaak top. Zo kun je jezelf lekker in de watten laten leggen, terwijl alles geregeld is. Ook op culinair vlak. En vooral dat laatste is een klein privilege waar ik als trouwfotograaf natuurlijk graag van mag profiteren. Wil jij trouwen in een landhuis? Lees dan zeker de toplocaties op deze pagina!

 • Trouwfoto's bij te Werve in Rijswijk

  Trouwfoto's bij te Werve in Rijswijk

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Huize Koningsbosch Castricum

  Bruidsfotografie Huize Koningsbosch Castricum

  Bekijk
 • Trouwfotografie Landgoed Wolfslaar Breda

  Trouwfotografie Landgoed Wolfslaar

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk

  Bruidsfotografie Landgoed Te Werve Rijswijk

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Kasteel Duivenvoorde-2079

  Bruidsfotografie Kasteel Duivenvoorde

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Spijkenisse-en-de-Oliphant-Rotterdam

  Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Kasteel-van-Rhoon

  Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon

  Bekijk

Het mooiste landhuis waar je kunt trouwen?

Als trouwfotograaf heb ik al veel landhuizen mogen bezoeken. De historie en de omgeving geven vaak een unieke sfeer aan je bruiloft. Na de restauratie van Landgoed Te Werve zijn de historische elementen zeker goed bewaard gebleven. Dit landhuis ligt middenin de Randstad, maar toch in een rustige omgeving. Voor warme dagen staat buiten er een tent die beschutting biedt tegen de zon. Handig voor oudere gasten… of je neefjes als ze een dagje achter hun spelcomputer vandaan komen.

Ook Landhuis De Oliphant ligt middenin de Randstad, maar toch in het grootste park van Nederland. Ze gaan hier wel heel ver om het bruidsparen naar hun zin te maken. Zo nam één bruidspaar de naam iets te letterlijk. Ze vonden het de normaalste zaak van de wereld om hun entree te maken op een olifant. Een ander stel raakte zo in de wolken van hun huwelijk, dat ze in een luchtballon vertrokken. Mocht je zoiets van plan zijn, licht me dan wel even in. Dan zorg ik voor hilarische foto’s voor je trouwalbum. Ik kan niet wachten om al die verbaasde gezichten vast te leggen!

Droom je echt van een sprookjeshuwelijk? Dan is Landgoed Wolfslaar echt iets voor jou. Deze trouwlocatie ligt middenin het bos en dat geeft een bijzondere sfeer. Als de avond valt, verlichten de vuurpotten de tuin en is het tijd om de champagne te sabreren. Er kan tot in de late uurtjes gefeest worden.

Als je graag wilt trouwen in een landhuis, kun je mijn portfolio bekijken voor inspiratie en leuke locaties.

Meer informatie
trouwen in een landhuis
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Amersfoort (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen