Trouwen bij Landhuis De Oliphant

Jouw bruiloft op een historisch landgoed? Dat kan als je gaat trouwen bij Landhuis De Oliphant in Rotterdam. Dit oude herenhuis is afkomstig uit 1592 en ademt historie. Maar genoeg over geschiedenis, want de bruiloft gaat over de toekomst met jouw wederhelft. Wat dat betreft ben je bij Landhuis De Oliphant ook op het juiste adres! Je kunt je bruiloft er gerust de hele dag houden, van ja-woord tot diner. Dan hoeven jij en je gasten zich niet steeds te verplaatsen als je dat niet wilt. En bij mooi weer heb je het grootste park van Nederland als omgeving. Ben jij benieuwd hoe trouwen bij Landhuis De Oliphant eruit kan zien? Lees dan snel verder op deze pagina!

  • Bruidsfotografie-Spijkenisse-en-de-Oliphant-Rotterdam

    Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam

    Bekijk

Een klassieke bruiloft bij Landhuis De Oliphant?

Een trouwlocatie in Rotterdam met een oud herenhuis, een klassieke trouwzaal en een Franse tuin. Dat is de ideale setting voor een klassieke bruiloft. Maar ook voor een bruiloft die niet bol staat van de stijfheid en traditie is Landhuis De Oliphant een ideale plek. Je kunt namelijk al je wensen bespreekbaar maken en je dromen uit laten komen. Zo kwam er ooit echt een bruidspaar op een olifant aan. Een ander stel vertrok weer in een luchtballon. Persoonlijk vind ik het erg jammer dat ik er niet bij was. Het had me leuk geleken om al die verraste gezichten vast te leggen.

Het laat wel zien dat dit landhuis graag met je meedenkt en de mooiste dag van je leven bijzonder wil maken. Je kunt er de huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden, maar ook de receptie, het diner en het trouwfeest. Er zijn verschillende kamers en zalen. Als je tussendoor even van omgeving kunt wisselen, is dat dus goed mogelijk. Zit jij eraan te denken om te gaan trouwen bij Landhuis De Oliphant? Bekijk dan mijn portfolio maar eens. Er is genoeg inspiratie te vinden!

Meer informatie
Trouwen bij landhuis de oliphant
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Rotterdam (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen