Trouwen in Rotterdam

Wie gaat trouwen in Rotterdam gaat trouwen heeft een grote keuze aan mogelijkheden. Het is namelijk een enorm dynamische en veelzijdige stad. Voor elk bruidspaar wat wils dus. Het ligt natuurlijk voor de hand om te kiezen voor de moderne trouwlocaties in de stad. Wie echter wil trouwen op een landgoed zal verrast zijn dat dit in Rotterdam ook gewoon kan. Of vier je trouwfeest gewoon op grote hoogte en kies voor de Euromast! Heb je een speciale band met de Maasstad omdat je er zelf of je familie er vandaan komt? Dan moet je zeker gaan trouwen in Rotterdam. Ik kan me voorstellen dat je door de vele mogelijkheden moeilijk een keuze kunt maken. Daarom kun je hier in mijn portfolio mijn favoriete plekken vinden waar ik trouwfoto's heb gemaakt.

 • Bruidsfotografie Lommerrijk Rotterdam

  Bruidsfotografie Lommerrijk Rotterdam

  Bekijk
 • Trouwen in de Herfst bij het Koetshuis Rotterdam

  Trouwfoto's in de herfst bij het Koetshuis Rotterdam

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Stadhuis Rotterdam

  Bruidsfotografie Stadhuis Rotterdam

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Koetshuis Rotterdam

  Bruidsfotografie Koetshuis Rotterdam

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Dudok Heerenhuys Rotterdam

  Bruidsfotografie Dudok Heerenhuys Rotterdam

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Eau-Lounge-Rotterdam-

  Bruidsfotografie Eau Lounge Rotterdam

  Bekijk
 • Trouwfotograaf-Bleiswijk-met-Dirk-Zeelenberg

  Trouwfotograaf Bleiswijk met Dirk Zeelenberg

  Bekijk
 • Trouwfotografie-Rotterdam-met-tram

  Trouwfotografie Rotterdam: Robbert & Sanne

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Spijkenisse-en-de-Oliphant-Rotterdam

  Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam

  Bekijk
 • Trouwfotografie-Stadhuis-en-SS-Rotterdam

  Trouwfotografie Stadhuis en SS Rotterdam

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-schiedam

  Bruidsfotografie in schiedam

  Bekijk

Wat zijn de mooiste locaties als je gaat trouwen in Rotterdam?

Wie dacht dat je in een hedendaagse stad als Rotterdam alleen maar modern kunt trouwen zit er goed naast. Het Koetshuis en Landhuis de Oliphant zijn hier het levende bewijs van. Zo was het Koetshuis vroeger onderdeel van een kasteel. Landhuis De Oliphant is een herenhuis uit de 16e-eeuw. Het mooie aan dit landhuis is dat het middenin het Zuiderpark ligt. Zo kun je dus middenin de stad, maar toch op een rustige plek trouwen. En bij mooi weer heb je lekker de ruimte om naar buiten te gaan.

Een andere trouwlocatie in een park is Dudok. Niet alleen bekend van de lekkerste appeltaarten, want met bruidstaarten weten ze ook wel raad! Wie wil er nu geen spontane foto van een oom die een veels te groot stuk opschept in zijn trouwalbum? Trouwen bij Dudok is net een botanische bruiloft. Alle elementen van het Euromastpark lopen naadloos over in het interieur.

Wil je toch genieten van de moderne kanten van de stad als je gaat trouwen in Rotterdam? Dan is Eau Lounge echt iets voor jouw bruiloft! Deze trouwlocatie heeft een prachtig uitzicht op de Maas met alle moderne gebouwen. Je hebt geen trouwauto nodig, want je kunt je ook laten afzetten door de watertaxi. Mijn laatste favoriete trouwlocatie heeft ook met schepen en water te maken. Wist je dat je ook kunt trouwen op de SS Rotterdam? Hoe romantisch is het om jouw bruiloft te vieren in de Grand Ballroom? Of ga lekker borrelen op het achterdek als het mooi weer is.

Ben je van plan om te trouwen in Rotterdam? Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om een beter beeld te krijgen mijn favoriete trouwlocaties.

Meer informatie
trouwen in rotterdam
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Schiedam (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen