Bruidsfotografie in schiedam

Nog nooit eerder zette ik zo snel foto’s online als vandaag. De onderstaande bruiloft is namelijk de bruiloft die ik vandaag fotografeerde in het stadhuis van Schiedam.

Een aantal maanden geleden maakte ik kennis met dit enthousiaste jonge stel: Christina & Joost. Ze hadden een duidelijk idee over hoe de bruiloft eruit moest komen te zien. Na die kennismaking maakte ik een loveshoot van hen en mocht ik de trouwkaart ontwerpen. En vandaag was het zo ver: hun grote dag!

Al vroeg was ik aanwezig bij hun woning in Spijkenisse om het aankleedritueel van Christine te fotograferen. Een hoop gezonde zenuwen waren voelbaar. Maar al snel kon het aan niemand ontgaan dat Joost eraan kwam, want met een zwaar motor geluid reedt hij de straat in met een onwijs mooie sportauto. Met trillende handjes wachtte hij geduldig met zijn rug naar de deur totdat zijn bruid achter hem zou staan en hij zich om zou kunnen draaien om haar te bewonderen. En zij hem. Vaders voerde de spanning nog een beetje op door op dat moment nog even een bezoekje te brengen aan het toilet. Maar na een aantal minuten was het zo ver en konden zij elkaar bewonderen, kussen en in de armen sluiten.

Bruidsfotografie in Schiedam

Christina en Joost kozen ervoor om elkaar het ja-woord te geven in het prachtige stadhuis van Schiedam. Ruim op tijd kwamen zij en de daggasten er aan, en werd het een mooie ceremonie. Vrienden en familie waren aanwezig hun neefje bracht de trouwringen. Als bruidsfotograaf was ik erg blij met de mooie lichte locatie, en nog blijer werd ik toen ik de lunch locatie in Schiedam zag. De stijlvol ingerichte brasserie van het Stadhuis in Schiedam. Met elkaar genoten zij van een lekkere lunch en na de lunch maakten we foto’s in het park naast de Euromast, waar zij ooit de eerste date hadden.

Christina & Joost, ik vond het geweldig om vandaag bij jullie bruiloft te mogen zijn en voor jullie de bruidsfotografie te mogen verzorgen. Jullie zijn een geweldig stel. En ik hoop dat jullie deze top-dag nog tot de late uurtjes vieren vanavond en terugkijken op de dag van jullie leven!

bruidsfotografie-schiedam-01-

Bruidsfotografie schiedam -5994

Bruidsfotografie schiedam -6020

Bruidsfotografie schiedam -6038

bruidsfotografie-schiedam-02-

Bruidsfotografie schiedam -6068

Bruidsfotografie schiedam -6131

Bruidsfotografie schiedam -6200

bruidsfotografie-schiedam-04-

Bruidsfotografie schiedam -6172

Bruidsfotografie schiedam -6251

Bruidsfotografie schiedam -6281

Bruidsfotografie schiedam -6293

bruidsfotografie-schiedam-05-

Bruidsfotografie schiedam -6339

Bruidsfotografie schiedam -6417

Bruidsfotografie schiedam -6434

bruidsfotografie-schiedam-06-

Bruidsfotografie schiedam -6483

bruidsfotografie-schiedam-03-

Bruidsfotografie schiedam -6712

Bruidsfotografie schiedam -6798

Bruidsfotografie schiedam -6819

Bruidsfotografie schiedam -6848

bruidsfotografie-schiedam-07-

Bruidsfotografie schiedam -6900

Bruidsfotografie schiedam -6931

Bruidsfotografie schiedam -6967

Bruidsfotografie schiedam -6989

bruidsfotografie-schiedam-08-

Bruidsfotografie schiedam -7177

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Schiedam (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Eerder gemaakte bruidsfoto's: