Bruiloft in het Koetshuis in Rotterdam

Ga jij in Rotterdam trouwen? Dan is het Koetshuis misschien wel iets voor jou. Dit historische gebouw in Ijsselmonde was onderdeel van een kasteel. Tegenwoordig is het vooral een veelzijdige locatie voor stellen die elkaar het ja-woord willen geven. Omdat het een officiële trouwlocatie in Rotterdam is, kun je er ook de ceremonie laten plaatsvinden. Gelovigen kunnen hun huwelijk laten inzegenen in de naastgelegen kerk. Natuurlijk is er ook ruimte voor de lunch, het diner, de receptie en het knallende trouwfeest. Zo hoeft je trouwstoet niet de halve stad door te rijden en kun je lekker op één locatie blijven. Benieuwd hoe jouw bruiloft in het Koetshuis in Rotterdam eruit kan zien? Lees dan snel verder op deze pagina.

  • Trouwen in de Herfst bij het Koetshuis Rotterdam

    Trouwfoto's in de herfst bij het Koetshuis Rotterdam

    Bekijk
  • Bruidsfotografie Koetshuis Rotterdam

    Bruidsfotografie Koetshuis Rotterdam

    Bekijk

Het Koetshuis in Rotterdam is geschikt voor iedere bruiloft

Met drie verschillende zalen, is het Koetshuis geschikt voor iedere bruiloft. Of het nu gaat om een kleine intieme bruiloft of een grote bruiloft voor alle familie en vrienden. Omdat er meerdere ruimtes zijn, kun je ook na het diner in de ene ruimte verplaatsen na de receptie in een andere ruimte. Iedere ruimte heeft een eigen karakter en een eigen sfeer.

Van koffie met gebak tot aan de borrel met hapjes en complete diners. Het Koetshuis kan het allemaal voor je verzorgen, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Natuurlijk kun je de invulling en menu’s zelf bepalen, maar ze kunnen je ook voorzien van nuttige tips als je zelf geen inspiratie hebt. Zo kun je jouw bruiloft helemaal naar je wensen voorbereiden, terwijl je er op de grote dag zelf optimaal kunt genieten van de mooiste momenten. Ik kan niet wachten om de mooiste momenten van het stralende bruidspaar vast te leggen. Ben je benieuwd hoe je bruiloft in het Koetshuis in Rotterdam eruit kan komen te zien? Bekijk de sfeerbeelden op mijn portfoliopagina’s om inspiratie op te doen.

Meer informatie
trouwen in het koetshuis in Rotterdam
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Rotterdam en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen