Trouwfoto’s in de herfst bij het Koetshuis Rotterdam

Bruiloft in de Herfst

Afgelopen herfst trouwden Hans en Floortje op een wisselvallige dag.  Ik begon mijn dag al vroeg bij Hans, om de voorbereidingen de fotograferen. Daarna ging ik naar Floortje. Het was nog schemerig toen ik bij haar aankwam, maar binnen was het knus en gezellig. Nadat Floortjes’ visagie en haren waren gedaan, werd ze door haar moeder in haar prachtige jurk geholpen. Even later kon de dag echt gaan beginnen en kon haar vader z’n tranen maar moeilijk bedwingen toen hij zijn mooie dochter zag.

Trouwen bij het Koetshuis in Rotterdam

Buiten verzamelden buren zich, en even daarna kwam Hans aanrijden. Een prachtige ”first look” volgde. Samen met het bruidspaar reed ik naar Het Koetshuis in Rotterdam waar we in directe omgeving de fotoshoot deden. Ook mijn collega fotograaf Laura de Kwant was er inmiddels aangekomen. Zij was mijn second shooter op deze bruiloft en ging na de fotoshoot bij het Koetshuis naar de Kralingse plas voor een tweede fotoshoot van het bruidspaar, terwijl ik de ontvangst van de daggasten vastlegde.

Onder enthousiast applaus werd het bruidspaar onthaald, en na een lunch kon er getrouwd worden. Het was een ceremonie met een hoop humor! Natuurlijk gaven ze elkaar het ja-woord. Tijd voor een borrel en bruidstaart! Het zonnetje kwam nog even lekker door! Na deze momenten stak het gezelschap de straat over naar de kerk, waar Laura en ik de aanvang van de dienst fotografeerden.

Geniet mee van deze mooie bruiloft in de herfst!

Trouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis Rotterdam Trouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis Rotterdam Trouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis Rotterdam Trouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis Rotterdam Trouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis Rotterdam Trouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis Rotterdam Trouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis Rotterdam Trouwen in de Herfst bij het Koetshuis RotterdamTrouwen in de Herfst bij het Koetshuis Rotterdam

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft

Ga je ook trouwen (bij het Koetshuis) en zoek je een trouwfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Eerder gemaakte trouwfoto's: