Trouwen in Eau Lounge

Elkaar het ja-woord geven terwijl je uitkijkt over de Maas. Met de Erasmusbrug aan de ene kant en de Willemsbrug aan de andere. Dat kan als je gaat trouwen in Eau Lounge in Rotterdam. Het mooiste is dat deze trouwlocatie middenin de stad ligt. Zo kun je altijd leuke combinaties verzinnen. Je hebt bijvoorbeeld geen trouwauto nodig. Laat je gewoon afzetten door de watertaxi! Dat levert gegarandeerd mooie trouwfoto's op. Ik kan niet wachten om de verraste gezichten van familie en vrienden vast te leggen. De stad en de skyline leveren sowieso gegarandeerd mooie plaatjes op. Ben je nu nieuwsgierig naar hoe dat er dan uit ziet? Neem gerust een kijkje op mijn portfolio.

  • Bruidsfotografie-Eau-Lounge-Rotterdam-

    Bruidsfotografie Eau Lounge Rotterdam

    Bekijk

Trouwen in Eau Lounge op een unieke locatie

Eau Lounge heeft een open terras. Hiervandaan heb je een werkelijk prachtig uitzicht over de Maas. Mocht het ‘s avonds een beetje afkoelen, dan houden de terrasverwarmers de temperaturen buiten toch aangenaam. Mocht de warme van jullie liefde en de aanwezige gasten nog niet genoeg zijn, natuurlijk!

Bovendien is Eau Lounge geschikt voor meerdere onderdelen van je bruiloft. Van ceremonie tot lunch of diner. Kleine kanttekening is wel dat er plek is voor slechts 50 dinergasten. Wat dat betreft kun je er dus een leuke intieme bruiloft van maken. Daarnaast moet je stoelen en tafels zelf regelen, net als alle decoratie. Ook liefhebbers voor een DIY-bruiloft zijn hier dus aan het juiste adres.

Als de avond valt en de stad zorgen de lichtjes van de stad voor een romantische sfeer. Het is tijd voor feest! Eau lounge is wat dat betreft van alle gemakken voorzien. Zo staat er een DJ set, compleet met licht en geluid. Daarnaast kan de organisatie het gezelschap van een lekker hapje en drankje voorzien.

Lijkt trouwen in Eau Lounge iets voor jou? Kijk dan eens in mijn portfolio voor wat gezellige sfeerbeelden.

Meer informatie
trouwen-bij-eau-lounge
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Rotterdam (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Bruidsfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen