DIY Bruiloft

Je kunt natuurlijk een trouwlocatie huren en veel zaken voor je laten regelen. Aan de andere kant kun je ook je huwelijk een persoonlijk tintje geven. Laat je creativiteit of die van vrienden en familie de vrije loop met een DIY-bruiloft. DIY staat voor Do It Yourself en dat kan op een hoop dingen tijdens je huwelijksdag slaan. Decoratie, de uitnodigskaartjes, de organisatie, de bewegwijzering en de bedankjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het zelf doen. Dus ben je creatief en hou je van knutselen? DIY dan je hele bruiloft in elkaar! Op deze pagina vind je genoeg inspiratie en tips!

 • Bruidsfotografie in België

  Bruidsfotografie in België

  Bekijk
 • Bruidsfotografie op wijnboerderij

  Bruidsfotografie op wijnboerderij

  Bekijk
 • Bruidfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft

  Bruidsfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Methaal-Kathedraal-Utrecht

  Bruiloft Metaalkathedraal Utrecht

  Bekijk
 • otografie-verrassingsbruiloft-Biesbosch-Dodrecht

  Bruidsfotografie Verrassingsbruiloft Biesbosch Dordrecht

  Bekijk
 • Bruidsfotograaf-DIY-Bruiloft

  Bruidsfotograaf DIY bruiloft

  Bekijk

Decoratie tips en andere ideeën voor je DIY bruiloft

Een DIY bruiloft is geschikt voor iedere locatie. Je kunt altijd wel kleine dingen personaliseren als je creatief genoeg bent. Toch zijn er bepaalde trouwlocaties beter geschikt dan andere. Een bohemian bruiloft in het bos of een vintage bruiloft in je eigen huis zijn bijvoorbeeld net wat beter geschikt dan een klassiek huwelijk in een landgoed of kasteel. Bij een industriële– of botanische bruiloft is het dan weer veel gangbaarder om een locatie te huren en de decoratie naar je hand te zetten. Het leuke van een DIY is dat je alles niet alleen kan personaliseren, maar ook perfect bij je thema kan laten passen.

Je kunt altijd zelf bepalen hoe veel DIY-elementen je bruiloft heeft. Zo kun je de DIY-elementen bijvoorbeeld beperken tot wat decoratie. Verzamel oude flessen, versier ze en gebruik ze als bloemenvazen. Of gebruik kartonnen bekertjes en kerstverlichting en wat knutselpapier als kleurrijke lampjes. Maar je kunt bij een DIY bruiloft ook denken aan de hapjes en drankjes of zelfs het diner. Als je ervan houdt om zelf in de keuken te staan, is het natuurlijk heerlijk om iets lekkers te koken voor al je gasten. Bij een intieme bruiloft is dat zeker nog wel te overzien.

Ook voor mij als trouwfotograaf is het leuk om al jullie creatieve decoraties en gerechten vast te leggen op de spontane trouwfoto’s. De belangrijkste tip die ik je kan geven is dat je op tijd moet beginnen. Begin vroeg met het bedenken van leuke ideeën en neem je tijd om flesjes, schelpen en andere dingen te sparen die je wilt gebruiken. In de portfoliopagina’s vind je nog veel meer leuke tips.

Meer informatie
DIY bruiloft
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Heb je ook een DIY bruiloft en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Bruidsfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen