Industrieel trouwen

Geen zin in een klassieke zoetsappige bruiloft? Misschien is industrieel trouwen wel iets voor jullie. Een bruiloft in een verlaten fabriek, loods of werkplaats is stoer en anders dan anders. Door de grote binnenruimte kun je er makkelijk een groot trouwfeest geven. Strak en modern? Of de schoonheid van verval? Je kunt vele kanten op als je kiest voor een industriële trouwlocatie. Kenmerken zijn de neutrale kleuren, strakke lijnen en stoere materialen als beton en metaal. Daarbinnen is alles mogelijk. Je kunt je keurige schoonfamilie dus een plezier doen of compleet shockeren. Ook de verschrikte gezichten leg ik graag voor je vast! ? Op deze pagina kun je genoeg inspiratie vinden voor jouw industriële bruiloft.

  • Bruidsfotografie-Methaal-Kathedraal-Utrecht

    Bruiloft Metaalkathedraal Utrecht

    Bekijk
  • Bruidsfotografie-Energiehuis-Dordrecht

    Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht

    Bekijk

Op zoek naar een unieke industriële trouwlocatie?

Veel industriële trouwlocaties hebben een oude fabriek als decor. Het verval is hier duidelijk zichtbaar. Roestig metaal, verf dat afbladdert en robuuste betonnen muren met hier en daar een flinke scheur. Het perfecte decor voor jouw bruiloft. Vaak gecombineerd met veel nieuw glas en kozijnen. Zo kun je bijvoorbeeld trouwen in de Westergasfabriek. Dat is de fabriek die Amsterdam vroeger van energie voorzag. Andere leuke locaties zijn de oude melkfabriek in Arnhem of de Suikerunie in Groningen. Speciale vermelding verdient natuurlijk de Metaal Kathedraal in Utrecht. Deze oude Rooms Katholieke kerk heeft nog even dienst gedaan als zijspanfabriek.

Liefhebbers van een strak interieur zijn bij Boompjes in Rotterdam aan het goede adres. Deze trouwlocatie heeft een perfect uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam. Het hedendaagse decor met hier en daar een knipoog naar de havens maakt het geheel af. Sommige trouwlocaties hebben een nabijgelegen bos of park. Bij mooi weer kun je dus ook een deel van je trouwfeest naar buiten verplaatsen. Het industriële gebouw en het groen van de natuur vormen een schitterend contrast. Ga je industrieel trouwen, maar heb je wat meer ideeën nodig? Bekijk dan mijn portfoliopagina’s.

Meer informatie
Industrieel trouwen
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Dordrecht (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Bruidsfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen