Trouwen in de Metaal Kathedraal

Je bruiloft in een 19e eeuwse kathedraal. Het lijkt haast wel een stap terug in de tijd. Wanneer je echter besluit om te gaan trouwen in de Metaal Kathedraal, kies je wel voor een heel bijzondere locatie. Wist je bijvoorbeeld dat er in deze oude rooms-katholieke kerk ook een zijspanfabriek heeft gezeten? Deze combinatie tussen een oude kerk en een voormalig fabriek maakt het een geliefde locatie voor een industriële bruiloft. De schoonheid van vergane glorie en verval is dan ook overal duidelijk te vinden. Trouwen kan in verschillende zalen. Er zijn ook combinaties tussen verschillende ruimtes mogelijk. Je kunt je bruiloft dus op één locatie organiseren, maar toch af en toe even van omgeving wisselen. Droom je ervan om te trouwen in de metaal kathedraal? Neem dan snel een kijkje op mijn portfolio en zie hoe de dromen van je voorgangers uit zijn gekomen.

  • Bruidsfotografie-Methaal-Kathedraal-Utrecht

    Bruiloft Metaalkathedraal Utrecht

    Bekijk

In (jouw) stijl trouwen in de Metaal Kathedraal

Misschien is de Metaal Kathedraal niet de ideale locatie voor een klassieke bruiloft, maar het kan wel. Misschien kies je toch eerder voor een bohemian– of vintage bruiloft? Of ben je zelf creatief en ga je voor een DIY-bruiloft? Alles is mogelijk in de Metaal Kathedraal. Sterker nog, ze denken en ontwerpen graag met je mee. Zo kun je jouw bruiloft helemaal in jouw stijl (laten) inrichten. Het contrast tussen vergane glorie en groen vind ik persoonlijk erg mooi en het levert mooie trouwfoto’s op.

Dineren doe je in klassieke stijl onder de nok van de kathedraal. Aan van die lange tafels met kaarslicht, kroonluchters en met alle familie en vrienden. Wat er op het menu staat, kun je bespreken met de organisatie. Zij zullen het vervolgens helemaal voor je verzorgen, zodat jij lekker van je dag kunt genieten.

Ga jij trouwen in de Metaal Kathedraal, maar weet je niet voor welk type bruiloft je moet kiezen? Neem gerust een kijkje in mijn portfolio voor ideeën.

Meer informatie
trouwen in de metaal kathedraal
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen de Metaalkathedraal (of een andere locatie) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Bruidsfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen