Vintage bruiloft

Met een vintage bruiloft ga je terug naar grootmoeders tijd, maar dan in een modern jasje. Een knipoog naar een klassieke bruiloft en ook een beetje DIY. Misschien kun je wel iets van je opa of oma lenen. En anders is het superleuk om brocantemarkten en kringloopwinkels af te struinen voor verborgen juweeltjes. Zelfs als je de trouwfoto's ziet, waan je je terug in de tijd. Dat zal je oma niet misstaan! Op zoek naar inspiratie en tips voor je eigen vintage bruiloft? Lees dan snel verder op deze pagina.

 • Bruidsfotografie in België

  Bruidsfotografie in België

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Methaal-Kathedraal-Utrecht

  Bruiloft Metaalkathedraal Utrecht

  Bekijk
 • otografie-verrassingsbruiloft-Biesbosch-Dodrecht

  Bruidsfotografie Verrassingsbruiloft Biesbosch Dordrecht

  Bekijk
 • Bruidsfotograaf-DIY-Bruiloft

  Bruidsfotograaf DIY bruiloft

  Bekijk

Hoe organiseer je een bruiloft in een vintage thema?

Een vintage bruiloft is niet alleen leuk om te vieren, maar ook om te organiseren. Je kunt er namelijk helemaal je eigen persoonlijkheid en originaliteit in kwijt. De trouwauto wordt natuurlijk een oude klassieker. Een Volkswagen Kever, een Eend of natuurlijk zo’n jaren ’60 flower power Volkswagen bus. Ook de bruidsjurk is natuurlijk vintage. Het kan de jurk zijn waar je oma in trouwde, als die nog niet door de motten is opgegeten 😉 . Nog beter is het natuurlijk om voor een nieuwe jurk te kiezen met een knipoog naar vroeger. Maak je uitstraling compleet met een vintage kapsel en misschien zelfs bloemen in je haar.

Een industriële trouwlocatie pas perfect bij een vintage bruiloft. Of misschien een oud kasteel? Kleed de ruimtes aan met antieke kasten tafels en stoelen. Oude koffers, boeken en lampen zijn ook leuke elementen om mee te spelen. Ook het servies waar je gasten van eten en mee drinken is natuurlijk antiek. De uitnodigingen maak je van gerecycled papier en misschien wat touw, kant en sieraden. Sommige koppels borduren hun trouwkaarten zelf! Als dat je niet aan je oma doet denken! Ben je op zoek naar meer inspiratie voor jouw vintage bruiloft? Bekijk dan eens de portfoliopagina’s.

Meer informatie
Vintage bruiloft
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Heb je ook een DIY bruiloft en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Bruidsfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen