Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht

Bruidsfoto’s Energiehuis Dordrecht

Onlangs reed ik naar Dordrecht voor het fotograferen van de voorbereidingen en fotoreportage van Judith en Jaco. Ik begon de dag bij het ouderlijk huis van Judith. Het was regenachtig dag, maar dat maakte de sfeer deste knusser in huis. Ik fotografeerde alle voorbereidingen voor hun grote dag. Even later waande Jaco zicht zo snel mogelijk tussen de plassen en regendruppels door naar de voordeur. Maar ik denk dat hij ze niet eens gevoeld heeft, want hij kon zijn ogen niet van zijn stralende bruid afhouden.

Even later gingen we op weg voor het maken van de fotoreportage. Maar ook op dat moment kwam het met bakken uit de hemel. En dus weken we uit naar een binnenlocatie voor het maken de foto’s: Het Energiehuis in Dordrecht. Een industriële, lichte binnen locatie waar evenementen worden gehouden. En tevens een fantastische plek om foto’s te maken, als je het mij vraagt.  Het gure weer zorgde ervoor dat een warme chocomel met slagroom er wel in ging. Dus bestelden we die voor het bruidspaar. Het leverde niet alleen lekkere knusse foto’s op, maar ook een relaxte onderbreking van de dag.

Wil je ook trouwfoto’s laten maken? Bekijk de bruidsfotografie pagina. Of neem direct contact op.

Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis DordrechtBruidsfotografie Energiehuis DordrechtBruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis DordrechtBruidsfotografie Energiehuis DordrechtBruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis DordrechtBruidsfotografie Energiehuis Dordrecht Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht

Wil je ook trouwfoto’s laten maken? Bekijk de bruidsfotografie pagina. Of neem direct contact op.

Eerder gemaakte trouwfoto's: