Trouwen in Dordrecht

Het is de oudste stad van de provincie Zuid-Holland. Trouwen in Dordrecht betekent dus dat je je kunt onderdompelen in historie. Toch zul je in deze Drechtstad niet alleen historische trouwlocaties aantreffen. Wie in Dordrecht in het huwelijksbootje stapt, kan kiezen uit verschillende mogelijkheden. En het is zelfs mogelijk om de zeebenen te nemen en letterlijk in het huwelijksbootje te stappen. Waar je dat precies doet? Dat lees je op deze pagina! Bovendien kun je hier nog veel meer tips lezen als je besluit om te gaan trouwen in Dordrecht.

  • Bruidsfotografie-Energiehuis-Dordrecht

    Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht

    Bekijk
  • otografie-verrassingsbruiloft-Biesbosch-Dodrecht

    Bruidsfotografie Verrassingsbruiloft Biesbosch Dordrecht

    Bekijk

Wat zijn de mooiste locaties als je gaat trouwen in Dordrecht?

Als je je bruiloft in Dordrecht viert, ligt het middeleeuwse stadhuis natuurlijk het meest voor de hand. Wist je dat het vroeger een markthal was waar kooplieden handel dreven in stoffen? Tegenwoordig kun je er trouwen in de zaal waar de stadsbestuurders vroeger regeerden: de Kennedyzaal. Houd er wel rekening mee dat het lastig is om met een trouwstoet door oude centrum van Dordrecht te rijden. Plan dus gerust wat extra tijd in, want je wilt niet te laat komen op de mooiste dag van je leven.

Een mooie plek om trouwfoto’s te maken is het Energiehuis. Het is ook wel een historisch gebouw, maar er geen link met de middeleeuwen. Deze elektriciteitscentrale die Dordrecht vroeger van stroom voorzag is tegenwoordig een perfecte plek met een industriële sfeer. Houd je van een bohemian sfeertje en biologisch eten? Dan ben je bij Villa Augustus op de juiste plek!

Wil je wel in Dordrecht trouwen, maar toch van rust en natuur genieten? Dan kun je ervoor kiezen om je bruiloft te verplaatsen naar de Biesbosch. Hier kun je trouwen in één van de restaurants aan de rand liggen of in een oude hoeve of camping. Je kunt zelfs letterlijk in het huwelijksbootje stappen en een rondvaart maken door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland!

Ben jij van plan om te gaan trouwen in Dordrecht? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden! In mijn portfolio kun je genoeg inspiratie opdoen.

Meer informatie
trouwen in Dordrecht
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Heb je ook plannen voor een verrassingsbruiloft? Dan ben ik dolgraag je bruidsfotograaf! Neem contact op! (voor alle andere bruiloften trouwens ook! ;-))

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen