Trouwen in de Biesbosch

Heb je altijd al gedroomd van een bruiloft middenin de natuur? Trouwen in de Biesbosch is mogelijk in het Hollandse en Brabantse deel. Het is zelfs mogelijk om er elkaar officieel het ja-woord te geven. Vervolgens kun je bijvoorbeeld een rondvaart maken door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je zou kunnen zeggen dat je dan letterlijk in het huwelijksbootje stapt. Bij mooi weer is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn. Maar van lang buiten zijn in de herfst of winter worden je gasten vast minder enthousiast. Gelukkig zijn er verschillende binnen trouwlocaties bij de Biesbosch te vinden. Zo zit je er lekker warmpjes bij en kun je toch leuke uitstapjes maken in de natuur. Overweeg jij om te gaan trouwen in de Biesbosch? Op deze pagina kun je genoeg inspiratie opdoen.

  • Bruidfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft

    Bruidsfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft

    Bekijk
  • otografie-verrassingsbruiloft-Biesbosch-Dodrecht

    Bruidsfotografie Verrassingsbruiloft Biesbosch Dordrecht

    Bekijk

Trouwen in de Biesbosch en genieten van de natuur

Wat is er mooier dan buiten trouwen in de vrije natuur? Het geeft het vrije gevoel dat perfect past bij een bohemian bruiloft of gewoon een bruiloft die niet zo stijfjes is. Zo kun je bijvoorbeeld trouwen op een boot. Elkaar de plechtigheid beloven op het dek geeft een super romantisch gevoel. Als het droog is dan tenminste. Gelukkig zijn de rondvaartboten overdekt, dus een spatje regen zal de pret niet drukken. Je kunt ervoor kiezen om de hele dag in de Biesbosch rond te varen of alleen de ceremonie aan boord door te brengen. De rederij kan de hapjes en drankjes en zelfs het diner voor je verzorgen. Afgestemd op je persoonlijke wensen uiteraard. Zelfs een trouwfeest op het water behoort tot de mogelijkheden!

Als je gaat trouwen in de Biesbosch zijn er ook trouwlocaties aan wal te vinden die uitkijken over het prachtige natuurgebied. Kies bijvoorbeeld voor een luxe trouwlocatie aan het water en laat je in de watten leggen. Bijvoorbeeld door de heerlijke gerechten van de chef-koks. Bij mooi weer is het zelf mogelijk om buiten op een privéterras te genieten. Een combinatie van beide opties is natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je de ceremonie op het water houden en overdag een mooie rondvaart maken. ‘s Avonds kun je aan wal dineren en dansen tot in de vroege uurtjes. Ook is het mogelijk om in een oude hoeve of op een camping te trouwen.

Ga jij trouwen in de Biesbosch? Ik ben benieuwd hoe jouw bruiloft eruit gaat zien. In mijn portfolio kun je alvast een hoop inspiratie opdoen.

Meer informatie
Trouwen in de Biesbosch
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Heb je ook plannen voor een verrassingsbruiloft? Dan ben ik dolgraag je bruidsfotograaf! Neem contact op! (voor alle andere bruiloften trouwens ook! ;-))

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen