Winterbruiloft

Iedereen hoopt op een witte kerst, maar wat dacht je van een witte bruiloft? Toch kan een winterbruiloft ook zonder sneeuw knus en romantisch zijn. Net als bij een herfstbruiloft, zorgen de korte dagen voor een hoop gezelligheid. Bij een winterbruiloft kun je er eigenlijk al vanuit gaan dat je het binnen gezellig moet maken. Een knisperend haardvuurtje en je gasten die verkleumd binnenkomen. Natuurlijk ontdooien ze wel met warme chocolademelk of een gluhweintje. Ik leg de mooiste momenten graag voor je vast. Op deze pagina lees je een paar tips hoe je een winterbruiloft op een koude dag omtovert tot een warme herinnering.

 • Bruidsfotografie Kasteel Wijenburg

  Bruidsfotografie Kasteel Wijenburg

  Bekijk
 • Bruidsfotografie het Ruiterhuys Castricum-4457

  Bruidsfotografie het Ruiterhuys Castricum

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Kasteel Hooge Vuursche Baarn

  Bruidsfotografie Kasteel Hooge Vuursche Baarn

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Winterbruiloft Gorinchem

  Bruidsfotografie Winterbruiloft Gorinchem

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Bruiloft den Bosch

  Bruidsfotografie Bruiloft Den Bosch

  Bekijk
 • Fotografie-Geregistreerd-Partnerschap-Den-Haag

  Fotografie Geregistreerd Partnerschap Den Haag

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Energiehuis-Dordrecht

  Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht

  Bekijk
 • otografie-verrassingsbruiloft-Biesbosch-Dodrecht

  Bruidsfotografie Verrassingsbruiloft Biesbosch Dordrecht

  Bekijk
 • Trouwfotografie-Stadhuis-en-SS-Rotterdam

  Trouwfotografie Stadhuis en SS Rotterdam

  Bekijk

Wat zijn de beste locaties en ideeën als je gaat trouwen in de winter?

Een winterbruiloft zul je niet zo snel buiten vieren. In een kasteel of landgoed kunnen al je gasten terecht, maar er is vaak ook genoeg buitenruimte voor als je een frisse neus wilt halen. Of om trouwfoto’s te maken natuurlijk. Ook industrieel trouwen past perfect bij de wintermaanden. De robuuste materialen als staal en beton passen perfect bij de grijze winterdagen, maar je kunt het verder aankleden met warme elementen. Ten slotte is het een goed idee om je bruiloft heerlijk knus thuis te vieren.

Omdat het buiten koud is, kun je het binnen extra warm aankleden tijdens je winterbruiloft. Warme dekentjes waar het bruidspaar elkaar kan warm houden bij het haardvuur. Winterbloemen zoals de helleboris, amaryllis en ilex zorgen dat je decor net wat fleuriger wordt. Wist je trouwens dat tulpen ook al vanaf december te koop zijn? Witte rozen of rode rozen doen het ook altijd goed op een bruiloft in de winter. Ook kaarsjes kunnen voor een hoop warmte zorgen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Pas daar wel mee op als er kinderen op je bruiloft aanwezig zijn. Fakkels en vuurkorven kunnen de boel buiten verwarmen. Op de portfoliopagina’s kun je nog veel meer inspiratie vinden voor jouw winterbruiloft. Neem gerust een kijkje!

Meer informatie
winterbruiloft
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Rotterdam (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen