Trouwen in het bos

Wil je op een sprookjesachtige manier trouwen? Met name in de nazomer of het vroege najaar is trouwen in het bos erg romantisch. De bomen kleuren dan rood en geel en alle kleuren daartussen. Op een mooie nazomerdag werpt het laagstaande zonnetje een schitterend licht op de huwelijkse taferelen. Je trouwfeest lekker buiten vieren? Voor natuurliefhebbers is het bos de perfecte plek om dat te doen. De bruidsmeisjes en -jonkers kunnen na de plechtigheden lekker blaadjes zoeken en bomen klimmen samen met opa. Dat zie je niet zo snel op een klassieke bruiloft! Ben je benieuwd hoe je jouw bruiloft net een klein stukje extra magie geeft? Je leest het in de tips op deze pagina.

 • Bruidsfotografie Hofstede de Middelburg

  Bruidsfotografie Hofstede de Middelburg

  Bekijk
 • Trouwfotografie Landgoed Wolfslaar Breda

  Trouwfotografie Landgoed Wolfslaar

  Bekijk
 • Bruidsfotografie op wijnboerderij

  Bruidsfotografie op wijnboerderij

  Bekijk
 • Trouwfotogtrafie Homo huwelijk Heide Amersfoort-0022

  Bruidsfotografie Heide

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk

  Bruidsfotografie Landgoed Te Werve Rijswijk

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Herberg Vlietzigt Rijswijk-6151

  Bruidsfotografie Herberg Vlietzigt Rijswijk

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Westland

  Bruiloft Tessa & Jeroen in het Westland

  Bekijk
 • otografie-verrassingsbruiloft-Biesbosch-Dodrecht

  Bruidsfotografie Verrassingsbruiloft Biesbosch Dordrecht

  Bekijk

Wat zijn de mooiste locaties om te trouwen in het bos?

Iedereen vindt het heerlijk om buiten te zijn. Trouwen in het bos maakt je dag ook stukken relaxter. Wist je dat je op een paar plaatsen in Nederland zelfs officieel in het bos kunt trouwen? Inclusief huwelijksvoltrekking dus. Veel mensen kiezen er echter voor om de ceremonie in de kerk en het stadhuis te houden. Naderhand trekken ze er in het bos op uit om het huwelijk uitgebreid te vieren.

Bij een bruiloft in het bos is het leuk om veel houten elementen te gebruiken. Bijvoorbeeld lange houten tafels waar al je vrienden en familie aan kunnen zitten. Wisselvallig weer? Geen probleem! Een tentachtige overkapping helpt namelijk prima tegen zon en regen. Natuurlijk met robuuste houten palen. Lampjes en lampionnen geven een sprookjesachtige sfeer als de avond valt. Er zijn ook trouwlocaties te vinden die gevestigd zijn in het bos. Zoals bijvoorbeeld Restaurant Boswachter Liesbosch in Breda of de Tuin van de vier Windstreken in het Kralingse Bos in Rotterdam. Je kunt je bosbruiloft natuurlijk ook combineren met een landgoed of kasteel. Op mijn portfoliopagina’s kun je nog wat extra ideeën opdoen voor trouwen in het bos.

Meer informatie
trouwen in het bos
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Heb je ook plannen voor een verrassingsbruiloft? Dan ben ik dolgraag je bruidsfotograaf! Neem contact op! (voor alle andere bruiloften trouwens ook! ;-))

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen