Botanische bruiloft

Trouwen in het midden van het groen. Omringd door prachtige planten en bloemen. Een botanische bruiloft geeft je een tropisch gevoel, zelfs in de winter. Als je gaat trouwen in een kas geniet je van een groen en licht decor dat bovendien de kou buiten houdt. Dat betekent dat ik geen verkleumde gezichten hoeft te schieten op een gure herfstdag. Wel een warme, knusse en gezellige bruiloft. Precies de sfeer die je wilt hebben als je gaat trouwen. Wil je weten waar je jouw botanische bruiloft kunt vieren? Lees dan snel verder, dan geef ik je ook nog wat decoratietips!

 • Bruidsfotografie in Delft

  Bruidsfotografie in Delft

  Bekijk
 • Bruidsfotografie in België

  Bruidsfotografie in België

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Hofstede de Middelburg

  Bruidsfotografie Hofstede de Middelburg

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Huize Koningsbosch Castricum

  Bruidsfotografie Huize Koningsbosch Castricum

  Bekijk
 • Bruidsfotografie op wijnboerderij

  Bruidsfotografie op wijnboerderij

  Bekijk
 • Bruidsfotografie hortus botanicus leiden-3311

  Bruidsfotografie Hortus Botanicus Leiden

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk

  Bruidsfotografie Landgoed Te Werve Rijswijk

  Bekijk
 • Bruidsfotografie buiten bruiloft de vreemde vogel-0076

  Bruidsfotografie buiten bruiloft

  Bekijk
 • Bruidsfotografie buitenplaats Amerongen

  Bruidsfotografie Buitenplaats Amerongen

  Bekijk
 • Bruidfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft

  Bruidsfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Westland

  Bruiloft Tessa & Jeroen in het Westland

  Bekijk

Trouwen in een kas of botanische tuin, hoe pak je dat aan?

Groenliefhebbers zitten helemaal op de juiste plek bij een botanische bruiloft. Jullie zijn omgeven door prachtige bloemen en planten. Als dat geen romantische sfeer geeft… De bekendste plekken om zo’n bloemrijke bruiloft te vieren zijn de Hortus Botanicus in Leiden en de botanische tuinen van Utrecht. Maar misschien is er in jullie buurt ook wel een leuke botanische tuin te vinden waar je kunt trouwen. Een aantal botanische tuinen zijn ook trouwlocatie, wat betekent dat ze een hoop ervaringen hebben met bruiloften. Dat scheelt jullie weer een hoop regelwerk. Daarnaast hebben botanische tuinen vaak een kas voor tropische planten. Dat heeft als voordeel dat je bij slecht weer lekker knus binnen kunt zitten en toch kunt profiteren van een groen buitengevoel. Bij mooi weer geniet je natuurlijk buiten van het zonnetje en de planten die daar in bloei staan.

Kies je ervoor om je bruiloft in een kas te vieren? Dan heb je de unieke kans om de romantiek van planten en bloemen te combineren met elementen van een industriële bruiloft. Beide elementen zijn natuurlijk al aanwezig. Aan jullie om het aan te vullen. Zo kun je veel natuurlijke elementen als hout, planten en bloemen mooi laten contrasteren met strakke lijnen, neutrale kleuren en stoere materialen als beton en metaal. Bekijk gerust de portfoliopagina’s voor meer botanische bruiloft inspiratie.

Meer informatie
botanische bruiloft
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in het westland (of op een andere locatie) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen