Trouwen in de Hortus Botanicus in Leiden

Het is de oudste botanische tuin van ons land. Trouwen in de Hortus Botanicus in Leiden is de perfecte combinatie tussen een historische vestingstad en veel groen. De bijzondere bloemen en planten zijn een perfect decor voor iedere bruiloft. Je kunt kiezen uit verschillende ruimtes. De Oranjerie is bijvoorbeeld geschikt voor grote gezelschappen. Hier kun je het diner, de receptie en het trouwfeest houden. De Tuinkamer en het Grand Café zijn daarentegen ideaal voor een intieme bruiloft of een gezellig samenzijn met je daggasten. Ben je benieuwd hoe dat er dan uit ziet? Lees dan snel verder op deze pagina.

  • Bruidsfotografie hortus botanicus leiden-3311

    Bruidsfotografie Hortus Botanicus Leiden

    Bekijk

Trouwen in de oranjerie of in een kas van de Hortus Leiden?

De oranjerie van de de Hortus Botanicus in Leiden ligt direct aan de singels van Leiden. Het karakteristieke gebouw heeft een hoog plafond met grote ramen. Ideaal dus voor een klassieke bruiloft voor een groot gezelschap. Door de verschillende ruimtes, kun je verschillende onderdelen van je bruiloft in de oranjerie organiseren. Daarnaast is er natuurlijk de tuin en het terras. Bij mooi weer kun je dus onderdelen verplaatsen naar buiten of kinderen buiten laten spelen.

De kleinere kassen van de Tuinkamer en het Grand Café zijn de perfecte locaties voor kleinere bruiloften. De groene en lichte decors van de kassen geven een bijzondere sfeer. De Tuinkamer heeft daarnaast ook nog een terras, zodat je af en toe lekker naar buiten kunt. Als je echte plantenliefhebbers in je familie hebt of er zelf één bent, is de wintertuin leuk. Hier staan in de winter allerlei exotische planten die niet goed tegen kou kunnen. Welke locatie je ook kiest, de Hortus kan al je receptie, borrel of diner helemaal voor je verzorgen. Ben je benieuwd welke sfeer je kunt verwachten als je gaat trouwen in de Hortus Botanicus in Leiden? Neem dan eens een kijkje op mijn portfoliopagina’s.

Meer informatie
trouwen-in-de-hortus-botanicus-in-leiden
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Leiden (of in een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Bruidsfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen