Trouwen in Leiden

Wat is er romantischer dan een bruiloft in een oude vestingstad? Wie gaat trouwen in Leiden kan vele kanten op. Wat deze stad vooral uniek maakt is de historie. De karakteristieke oude panden en grachtjes maken leiden tot een romantische stad om een bruiloft te vieren. En Leiden is natuurlijk van oudsher een studentenstad. Dus ze weten ook wel hoe ze een trouwfeestje moeten bouwen! Je kunt letterlijk in het huwelijksbootje stappen en een rondvaart maken over de grachten. Of hou je ervan om te trouwen in het groen? In mijn portfolio kun je mijn favoriete trouwlocaties in Leiden vinden, dus lees snel verder!

 • Bruidsfotografie de Poort Leiden

  Bruidsfotografie de Poort Leiden

  Bekijk
 • Bruidsfotografie hortus botanicus leiden-3311

  Bruidsfotografie Hortus Botanicus Leiden

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Bruiloft Leiden en Wassenaar

  Bruidsfotografie Bruiloft Leiden en Wassenaar

  Bekijk
 • Trouwfotograaf-Leiden

  Trouwfotograaf leiden: internationale bruiloft

  Bekijk

Wat zijn de mooiste locaties als je gaat trouwen in Leiden?

Als stellen gaan trouwen in Leiden, kan ik ze een aantal trouwlocaties van harte aanbevelen. Het zijn twee totaal verschillende plekken die wel een belangrijke rol spelen in de historie van de stad. De grootste sprong terug in de tijd ga je toch wel als je gaat trouwen bij Brasserie de Poort. Deze brasserie is gevestigd in één van de oude stadspoorten van Leiden. Als klap op de vuurpijl heeft deze trouwlocatie nog twee belangrijke pluspunten. De poortwachterszaal heeft namelijk een glazen plafond dat een prachtig uitzicht over de stad geeft. Bovendien ligt Brasserie de Poort pal aan het water. Ik kan niet wachten om de verraste gezichten van je gasten vast te leggen als je in het huwelijksbootje aan komt varen.

Liefhebbers van een botanische bruiloft zijn helemaal op hun plek in Leiden. De Hortus Botanicus is de botanische tuin van de oudste universiteit van ons land. Als je daar geen bijzondere planten aan zult treffen? En zo komt je oma ook nog eens achter de geraniums vandaan. Ik zal leuke foto’s maken als ze op je bruiloft weer helemaal tot bloei komt en de voetjes van de vloer gaan. De groene en lichte decors van de kassen hebben een bijzondere sfeer. En bij mooi weer kun je lekker buiten in de tuinen genieten.

Denk je erover om te gaan trouwen in Leiden? Kijk dan gerust eens rond op mijn portfolio om een beeld te krijgen van mijn favoriete trouwlocaties.

Meer informatie
trouwen in leiden
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Leiden (of een andere stad) en ben je op zoek naar een trouwfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen