Trouwen bij Brasserie de Poort

Ben je op zoek naar een trouwlocatie waar je de hele dag kunt doorbrengen? Misschien is trouwen bij Brasserie de Poort in Leiden dan wel een goed idee. Het bijzondere aan deze brasserie is dat het gevestigd is in een oude stadspoort! Toch zul je er naast een hoop historie geen oude troep aantreffen. Het interieur is helemaal van deze tijd. Je kunt elkaar het ja-woord geven in deze prachtige brasserie. Als je toch besluit om dat in de kerk en het stadhuis te doen, komen ze je halen! Met het huwelijksbootje welteverstaan voor een unieke stadsrondvaart. De bruidstaart en prosecco gaan natuurlijk mee. Lijkt trouwen bij Brasserie de Poort je wel wat? Lees dan vooral verder op deze pagina.

  • Bruidsfotografie de Poort Leiden

    Bruidsfotografie de Poort Leiden

    Bekijk

Trouwen aan het water bij Brasserie de Poort

Naast de historie heeft Brasserie de poort nog twee belangrijke pluspunten. En dat zijn de terrassen. Het dakterras in de poortwachterszaal heeft een glazen plafond. Dat geeft een schitterend uitzicht over de stad. Het buitenterras heeft een prachtig uitzicht over het water. Hier staan de gasten je op te wachten als je met het huwelijksbootje aankomt. Ik kan niet wachten om de vrolijke gezichten vast te leggen!

Het grote voordeel van trouwen bij Brasserie de Poort is ook dat je er de hele dag kunt doorbrengen. En zelf heb je nergens omkijken naar. Je kunt je bruiloft geheel naar wens afstemmen met de organisatie. Zij verzorgen het vervolgens tot in de puntjes. Van een gezellig receptie tot het huwelijksdiner (waarvan je het dessert bijvoorbeeld ook kunt nuttigen, tijdens een zwoele zomeravond met Leidse skyline by night. Hoe romantisch is dat!). Bij mooi weer steken ze uiteraard ook graag de barbecue voor je aan. Bij al die gezelligheid eindigt jouw bruiloft pas in de late uurtjes.

Ook op die tijdstippen worden jullie door het personeel in de watten gelegd. Overweeg je om ook te gaan trouwen bij Brasserie de Poort en ben je op zoek naar sfeerbeelden en inspiratie? Kijk dan gerust eens rond op mijn portfolio.

Meer informatie
trouwen bij brasserie de poort
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Leiden (of in een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen