Trouwen bij Dudok in het Park

Overweeg jij om te gaan trouwen bij Dudok in het Park in Rotterdam? Dat is een goede keus! Je trouwt dan namelijk middenin een groene omgeving, maar toch in het hartje van de stad. Het Euromastpark is een rustige plek nabij het centrum van de stad. Middenin dit park ligt het Heerenhuys van Dudok in het Park, waar je kunt trouwen in 3 verschillende zalen. Verschillende onderdelen van je bruiloft kun je dus elk in een andere zaal plannen. Bij een groot aantal gasten, kunnen twee van die zalen ook samengetrokken worden. Geniet van een prachtig uitzicht op het park of ga lekker naar buiten de tuin of het park in als het mooi weer is. De combinatie tussen stad, groen en de langsstromende Maas vind ik persoonlijk een prachtige omgeving voor bruidsfoto's. En die foto's kun je bekijken in mijn portfolio, mocht je op zoek zijn naar inspiratie voor je eigen bruiloft bij Dudok in het Park.

  • Bruidsfotografie Dudok Heerenhuys Rotterdam

    Bruidsfotografie Dudok Heerenhuys Rotterdam

    Bekijk

Geheel verzorgd trouwen bij Dudok in het Park

Het Heerenhuys van Dudok in het Park is een Rijksmonument. Het past perfect bij het park en misschien ook wel bij jouw bruiloft. Het heeft een klassieke uitstraling, maar toch is de sfeer van het Euromastpark binnen ook heel duidelijk merkbaar. De zalen zijn licht met groene en houten elementen. Hierdoor zou je er ook haast een botanische bruiloft kunnen vieren.

Als je gaat trouwen bij Dudok in het Park, kunnen ze de hele organisatie en catering uit handen nemen. Zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Dat houdt wel in dat andere cateraars niet toegestaan zijn op deze trouwlocatie in Rotterdam. Voor de bruidstaart maken ze een uitzondering, maar dat zou ik zelf niet doen. Dudok staat namelijk zelf bekend om de beste taarten van Rotterdam. Als je de trouwfotograaf kwijt bent, weet je dus waar je als eerste moet zoeken!

Denk jij eraan om te gaan trouwen bij Dudok in het Park? Neem dan eens een kijkje op mijn portfolio om inspiratie op te doen.

Meer informatie
trouwen bij dudok in het park
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Dudok Heerenhuys Rotterdam (of op een andere locatie) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Bruidsfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen