Trouwen op de SS Rotterdam

De SS Rotterdam is het oude vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Tegenwoordig doet het dienst als topattractie in Rotterdam. Het oude schip ademt historie, want 70 jaar geleden staken mensen hier aan boord de Atlantische Oceaan over. Ze gingen op zoek naar een nieuw leven. Een nieuw leven staat jou ook te wachten als je gaat trouwen. En hoe kun je beter in stijl trouwen dan op een historisch cruiseschip? Het is dan wel een oudje, maar de SS Rotterdam is nog steeds gigantisch groot. Dat betekent dat er verschillende mogelijkheden zijn om jouw bruiloft te vieren. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om te trouwen op de SS Rotterdam? Op deze pagina kun je genoeg inspiratie opdoen!

 • Bruidsfotografie-Eau-Lounge-Rotterdam-

  Bruidsfotografie Eau Lounge Rotterdam

  Bekijk
 • Trouwfotograaf-Bleiswijk-met-Dirk-Zeelenberg

  Trouwfotograaf Bleiswijk met Dirk Zeelenberg

  Bekijk
 • Trouwfotografie-Stadhuis-en-SS-Rotterdam

  Trouwfotografie Stadhuis en SS Rotterdam

  Bekijk

In stijl trouwen op de SS Rotterdam

De liefhebbers van een klassieke bruiloft komen op de SS Rotterdam zeker aan hun trekken. Waan je in de tijd van de Titanic, toen de etiquette nog hoog in het vaandel stonden. Als je broertje daar ietwat onhandig mee omgaat, zorgt ik er wel voor dat het vastgelegd wordt. Bedenk je eens hoe romantisch het is om als bruidspaar af te dalen van de trap in de Grand Ballroom. De gasten staan jullie vol bewondering op te wachten.

Naast de Grand Ballroom zijn er een groot aantal andere ruimtes en zalen. Je kunt dus altijd even van omgeving wisselen en je bruiloft precies zo samenstellen zoals je het wilt. Gaan jullie elkaar het ja-woord geven in de Sky-room of toch de Grand Ballroom? Bij mooi weer kun je natuurlijk ook altijd borrelen op het achterdek. Je kunt zelfs overnachten in de romantische bruidssuite!

Wil jij een romantische bruiloft in stijl op een historische locatie? Dan is trouwen op de SS Rotterdam echt iets voor jou. Neem gerust een kijkje op mijn portfolio en ontdek hoe dat eruit ziet!

Meer informatie
trouwen op de ss rotterdam
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Rotterdam (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen