Trouwfotografie Rotterdam: Robbert & Sanne

Trouwfotografie Rotterdam

Aan het eind van de zomer had ik de eer om de bruiloft te mogen fotograferen van het mooie bruidspaar Sanne & Robbert. Ze wilden een lekkere stadse, maar relaxte bruiloft. Ze trouwen dan ook in mooie stadhuis van Rotterdam dat midden in het centrum staat.

De tram als trouwvervoer

Omdat stad en relaxtheid niet altijd even goed samen gaat, en zeker niet als het gaat om parkeren van auto’s, hadden Sanne en Robbert daar een creatieve oplossing voor bedacht: Een oude tram als trouwvervoer! Niet alleen praktisch, ook super leuk. Zeker als die tram alle gasten ook nog eens een rondleiding geeft door Rotterdam.

Heerlijk eten bij Skyline Rotterdam

Ook kozen ze voor een uitgebreide lunch bij Zenne, met uitzicht over de maas en de Erasmusbrug. Mooie speeches, ontroerende woorden en heerlijk eten zorgde voor de intieme, relaxte sfeer die ze voor ogen hadden.

Trouwfoto’s Rotterdam

Als echte Rotterdammers is er natuurlijk geen betere plek om foto’s te maken dan bij de Erasmusbrug, hotel New York en de skyline van Rotterdam. En dus ging ik, nadat het bruidspaar afscheid had genomen van het gezelschap, met ze naar de Wilhelminapier in Rotterdam.

Kijk mee naar de relaxte Rotterdamse bruiloft van Sanne en Robbert.

Wil je ook trouwfoto’s laten maken van jouw grote dag? Bekijk de trouwfotografie pagina. Of neem direct contact op.

Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tramTrouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tramTrouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram Trouwfotografie Rotterdam met tram

Wil je ook trouwfoto’s laten maken van jouw grote dag? Bekijk de trouwfotografie pagina. Of neem direct contact op.

Eerder gemaakte trouwfoto's: