Bruidsfotografie Stadhuis Rotterdam

Relaxte bruidsfoto’s

Deze zomer fotografeerde ik met veel plezier de bruiloft van Guillaume en Kim. Zij kozen heel bewust voor mijn stijl van fotografie: Ze wilden de beleving van de dag vastgelegd hebben, en zo min mogelijk poseren. Niet teveel poespas, maar wel genieten met de mensen die hen dierbaar zijn en daar dan mooie foto’s van ontvangen. Na een fijn, ongedwongen moment van lunch, trouwkleding aandoen en de first look in hun eigen huis, ging ik met het bruidspaar op pad voor wat mooie bruidsfoto’s in het park en bij het stadhuis van Rotterdam.

Trouwen op de Coolsingel Rotterdam

Sinds dit jaar kan er weer getrouwd worden in het mooie stadhuis van Rotterdam. Geruime tijd was dat door de werkzaamheden aan de Coolsingel niet mogelijk.  Maar áls je in Rotterdam woont en van de stad houdt, dan is de Coolsingel natuurlijk een prachtige plek om te trouwen. In het stadhuis. Eén van de weinige gebouwen die in de oorlog bespaart is gebleven. Kim en Guillaume kozen daar inderdaad voor en hielden ook de ceremonie klein en intiem.
Na het ja-woord hoefden zij slechts de straat over te steken voor een diner bij top restaurant Joelia aan de andere kant van de Coolsingel. Ze werden warm ontvangen en een toast met cadeau’s volgde. Waarna een heerlijk diner voor ze werd bereid.

Ik had de eer om de bruidsfotografie van deze relaxte bruiloft in Rotterdam vast te leggen.

Bruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis Rotterdam Bruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis Rotterdam Bruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis Rotterdam Bruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis Rotterdam Bruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis Rotterdam Bruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis RotterdamBruidsfotografie Stadhuis Rotterdam

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft

Ga je binnenkort trouwen in het stadhuis van Rotterdam, of een andere locatie, en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Eerder gemaakte trouwfoto's: