Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam

Bruidsfotografie Spijkenisse

Ik begon deze dag in Spijkenisse, bij het ouderlijk huis van Sanne. Na het maken van de bruidsfoto’s bij het aankleedmoment reed ik naar Jerry die bij zijn ouders thuis was. Al snel kwam de trouwauto en inmiddels hadden bij de andere locatie in Spijkenisse de daggasten zich verzameld. Jerry werd dan ook verwelkomd met een luid applaus. Zijn aanstaande vrouw wachtte in spanning in de slaapkamer tot het moment dat ze elkaar zouden zien. Natuurlijk vonden ze elkaar prachtig.

Bruidsfotografie de Oliphant Rotterdam

Na dit moment ging het gehele gezelschap naar de Oliphant in Rotterdam. Het was een regenachtige dag, maar wonder boven wonder hebben we daar weinig van gemerkt doordat het op de juiste momenten droog was. Zo ook het moment dat ze aankwamen bij de Oliphant. Hun daggasten stonden er al klaar. Sanne werd vervolgens weggegeven door haar vader, volgende er een mooi verslag van hun leven en volgde het ja-woord.

Bruidsfoto’s bij de Maassilo

Sanne en Jerry kozen voor een stoere locatie voor het maken van hun trouwfoto’s: De Maassilo in Rotterdam. Op een relaxte manier maakte ik de trouwfoto’s van hen. Veel lol en liefde waren alle ingrediënten die we nodig hadden, en dat was er.

Bernisse Molen

Het laatste stukje van mijn dag ging ik met het bruidspaar mee naar de Bernisse Molen waar een mooie trouwtaart op hen stond te wachten. Ik fotografeerde de toast en het taart-aansnij-moment. En Sanne, Jerry en hun gezelschap aten daarna met elkaar en genoten van een knallend feest.

Kijk mee naar de bruidsfoto’s van Sanne en Jerry in Spijkenisse, Rotterdam en Geervliet

Wil je ook trouwfoto’s laten maken? Bekijk de bruidsfotografie pagina. Of neem direct contact op.

Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1 Bruidsfotografie Spijkenisse en de Oliphant Rotterdam-1

Wil je ook trouwfoto’s laten maken? Bekijk de bruidsfotografie pagina. Of neem direct contact op.