Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon

Bruidfotografie

Vorige week vrijdag fotografeerde ik mijn laatste bruiloft van het trouw-seizoen. Een bewolkte, maar droge dag, waarin deze twee mensen het stralende middelpunt waren. 

Dit bruidspaar is het levende bewijs dat online datingsites werken, want twee jaar geleden waren ze nog vrijgezel, en nu mogen ze elkaar man en vrouw noemen. En ik mocht deze mooie herinnering tastbaar maken door voor hen de bruidsfotografie te verzorgen.

Bijzondere ambtenaar Kasteel van Rhoon

Ze trouwden in Kasteel van Rhoon, en hun ambtenaar was er niet zomaar één, ze werden namelijk getrouwd door zijn moeder! Al eerder trouwde zij ook haar andere drie kinderen. Deze dubbele rol ging haar geweldig af, want hoe trots is een vrouw als je zelf je handtekening als ambtenaar én moeder mag zetten onder het geluk van je zoon en schoondochter?!
Na de ceremonie gaven ze elkaar nogmaals het ja-woord in de naastgelegen kerk, waar de ringen gebracht werden door hun nichtje, en hun zus en neefjes een mooi muziekspel speelden. De dag eindigden met een bruisend feest bij Abel in Rhoon.

Kijk mee, naar de bruidsfotografie van deze mooie dag:

Wil je ook zulke bruidsfoto’s? Bekijk de trouwfotografie pagina. Of neem direct contact op.

Bruidsfotografie Kasteel van RhoonBruidsfotografie Kasteel van Rhoon

Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van RhoonBruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van RhoonBruidsfotografie Kasteel van RhoonBruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van RhoonBruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van RhoonBruidsfotografie Kasteel van RhoonBruidsfotografie Kasteel van RhoonBruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van RhoonBruidsfotografie Kasteel van RhoonBruidsfotografie Kasteel van Rhoon Bruidsfotografie Kasteel van RhoonBruidsfotografie Kasteel van Rhoon

Wil je ook zulke bruidsfoto’s? Bekijk de trouwfotografie pagina. Of neem direct contact op.

Eerder gemaakte trouwfoto's: