Trouwen in het kasteel van Rhoon

Een bruiloft in een kasteel geeft veel mensen een hoop gevoel van romantiek. Helemaal als je elkaar er het ja-woord kunt geven. Als je gaat trouwen in het kasteel van Rhoon, beleef je een waar sprookjeshuwelijk. Dat kan in één van de zalen, maar bij mooi weer ook in de kasteeltuinen. De verschillende zalen en tuinen hebben bovendien het voordeel dat je de ceremonie op een andere plek kunt organiseren dan de receptie of het diner. Zo kun je de officiële- en de informele gedeeltes in een andere omgeving laten plaatsvinden. Ben je benieuwd hoe trouwen in het kasteel van Rhoon er voor jou uit kan zien? Neem dan snel een kijkje in mijn portfolio.

  • Bruidsfotografie-Kasteel-van-Rhoon

    Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon

    Bekijk

Trouwen en slapen in het kasteel van Rhoon

Heb je leuke plannen voor je bruiloft, maar hou je niet van plannen en organiseren? Als je gaat trouwen in het kasteel van Rhoon kan men alles aan de hand van je wensen organiseren. Dan hoef je zelf nergens meer naar om te kijken, zodat je lekker van je dag kunt genieten. Je hoeft elkaar alleen nog maar het ja-woord te geven en de bruidstaart aan te snijden. Die bruidstaart kunnen ze overigens ook voor je verzorgen. Ze hebben zelfs hun eigen weddingplanners! Daarnaast kunnen ze je helpen met bands, DJ’s en andere artiesten voor een spetterend feest.

Na het feest is het tijd om te gaan slapen. Voor het bruidspaar is het Het Koethuys gereserveerd. Ik maak nog wat laatste foto’s van een vrolijke bruidegom die een ietwat aangeschoten bruid over de drempel tilt. Daarna is het voor mij ook tijd om huiswaarts te gaan. De daggasten kunnen ook blijven slapen in Het Wapen van Rhoon dat tegenover het kasteel ligt. De volgende dag staat het champagneontbijt klaar.

Wil je weten hoe trouwen in het kasteel van Rhoon er voor jou uit kan zien? Kijk dan gerust eens op mijn portfolio voor meer inspiratie.

Meer informatie
trouwen in het kasteel van Rhoon
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Amersfoort (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen