Trouwen op Landgoed te Werve

Het ligt middenin de Randstad, maar toch in een prachtige groene omgeving. Als je gaat trouwen op Landgoed te Werve in Rijswijk heb je tal van mogelijkheden. Zo zijn er verschillende zalen die je apart kunt gebruiken, maar ook met elkaar kunt verbinden. Als je bruiloft in de lente of zomer is, hoop je natuurlijk op een mooie zonnige dag. In dat geval kun je ook gebruik maken van de buitenlocatie. Daar vandaan kijk je uit op de tuin met prachtige vijver. Landgoed te Werve is een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat je er elkaar het ja-woord kunt geven. Ben je van plan om te trouwen op een landgoed? Het landhuis te Werve is helemaal gerenoveerd. Op deze pagina kun je met eigen ogen zien hoe het eruit ziet!

  • Trouwfoto's bij te Werve in Rijswijk

    Trouwfoto's bij te Werve in Rijswijk

    Bekijk
  • Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk

    Bruidsfotografie Landgoed Te Werve Rijswijk

    Bekijk

Als je gaat trouwen op Landgoed te Werve ben je van alle gemakken voorzien

Het prachtige landhuis te Werve ademt historie en ligt bovendien in een beschermd natuurgebied. Het statige Engelse landhuis zelf past perfect bij een klassiek huwelijk, compleet met kroonluchters en marmeren vloeren. Zelf vind ik het ontzettend leuk om foto’s te maken van de tradities die daarbij horen. Of juist van de gasten die zich niet aan de etiquette houden. Je kleine neefje bijvoorbeeld die zijn vieze handen aan zijn overhemd afveegt. Of je oma die met een ondeugende grijns stiekem nog een stukje bruidstaart gaat halen.

Als je jouw bruiloft op Landgoed te Werve liever in een informele sfeer wilt vieren, kun je in de zomermaanden ook buiten trouwen. In dat geval vier je de bruiloft in het park dat bij het landgoed hoort. Er staat dan een tent die beschutting biedt tegen regen en wind of juist de felle zon. Of kies voor een combinatie tussen binnen en buiten, met het terras dat direct met de locatie verbonden is.  Wat je keuze ook is, als je trouwt op Landgoed te Werve, heb je nergens meer omkijken naar. Je gasten worden volledig in de watten gelegd en de chef-kok zorgt voor de culinaire hoogtepunten tijdens de hapjes, borrel, lunch en het diner.

Wil je een indruk hebben van jouw toekomstige bruiloft op Landgoed te Werve in Rijswijk? Bekijk dan eens mijn portfolio op deze pagina.

Meer informatie
trouwen op landgoed te werve
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen op Landgoed te Werven (of op een andere locatie) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Bruidsfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen