Trouwen in Rijswijk

Als je besluit om te gaan trouwen in Rijswijk kies je voor een groene en historische stad. De perfecte ligging tussen Rotterdam en Den Haag in zorgt ervoor dat je gasten je bruiloft altijd goed kunnen bereiken. Er zijn dan ook talloze trouwlocaties waar je uit kunt kiezen. Het gaat dan vaak om historische gebouwen waar je een mooie klassieke bruiloft kunt vieren. De meeste daarvan zijn dan ook officiële trouwlocaties, waar je elkaar het ja-woord kunt geven. Neem maar eens een kijkje in mijn portfolio om te zien wat mijn favoriete trouwlocaties in Rijswijk zijn.

 • Bruidsfotografie Brasserie Oostgaag Maasland

  Bruidsfotografie Brasserie Oostgaag Maasland

  Bekijk
 • Trouwfoto's bij te Werve in Rijswijk

  Trouwfoto's bij te Werve in Rijswijk

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk

  Bruidsfotografie Landgoed Te Werve Rijswijk

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Herberg Vlietzigt Rijswijk-6151

  Bruidsfotografie Herberg Vlietzigt Rijswijk

  Bekijk

Wat zijn de mooiste locaties als je gaat trouwen in Rijswijk?

Heb je er altijd al van gedroomd om te trouwen op een prachtig landgoed? In het hartje van de Randstad kun je Landgoed te Werve vinden. Het landhuis ademt historie, maar is onlangs helemaal gerenoveerd. Daarom is het toch van de modernste gemakken voorzien. Natuurlijk zijn de kroonluchters en marmeren vloeren wel behouden gebleven. Bij mooi weer kun je ook buiten trouwen in het park dat bij het landgoed hoort. Hier staat een tent die beschutting biedt tegen regen en zon en je hebt een prachtig uitzicht over de vijver.

Ook vlakbij het water ligt Herberg Vlietzigt. Wil je genieten van de natuur en een landelijke bruiloft organiseren? Dan moet je hier zeker eens naar kijken als je gaat trouwen in Rijswijk. Het grote voordeel van Herberg Vlietzigt is dat ze flexibel zijn. Vallen de weersvoorspellingen tegen? Dan kunnen ze al je trouwplannen binnen anderhalf uur voor het ja-woord nog naar binnen plaatsen. Het enige jammere daaraan is dat ik geen foto’s kan schieten van een gestreste ceremoniemeester.

Beide trouwlocaties kunnen de organisatie en catering van je bruiloft grotendeels uit handen nemen, maar wel op je wensen afstemmen. Benieuwd hoe dat eruit ziet als je gaat trouwen in Rijswijk? Neem dan snel een kijkje op mijn portfolio voor de sfeerbeelden.

Meer informatie
trouwen in rijswijk
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Rijswijk (of in een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen