Trouwen in Herberg Vlietzigt

Overweeg je om te gaan trouwen in Herberg Vlietzigt in Rijswijk? Daar kun je genieten van een landelijke bruiloft met een prachtig uitzicht. Of het nu gaat of een grote- of een intieme bruiloft, je kunt er makkelijk de hele dag doorbrengen. Van ceremonie tot diner en receptie. Tussentijds van locatie wisselen is dus niet nodig. Bovendien is Herberg Vlietzigt uniek vanwege de trouwtuin. Hier kun je elkaar het ja-woord geven. Ben je benieuwd hoe jouw bruiloft in Herberg Vlietzigt zal zijn? Kijk dan snel op mijn portfolio!

  • Bruidsfotografie Herberg Vlietzigt Rijswijk-6151

    Bruidsfotografie Herberg Vlietzigt Rijswijk

    Bekijk

Trouwen in Herberg Vlietzigt bij mooi en minder mooi weer

Bij de meeste trouwlocaties moet je van tevoren al bepalen of je binnen of buiten gaat trouwen. Natuurlijk kun je wel even buiten lunchen, borrelen of wandelen als het weer mee blijkt te vallen, maar je keuze staat vrij vast. Als je gaat trouwen in Herberg Vlietzigt staat er echter standaard een plan b klaar. Dus komt het met bakken uit de hemel? Dan kun je het gezelschap makkelijk naar binnen plaatsen. Er is zowel een grote zaal als een lichte serre om naar uit te wijken. Toevallig ben ik zelf ook op alles voorbereid. Zo heb ik altijd de juiste lenzen bij me om een doorweekte ceremoniemeester vast te leggen, terwijl hij alles in goede banen probeert te leiden.

Valt het weer mee en breekt er zelfs een klein zonnetje door? Dan kan heeft Herberg Vlietzigt slechts anderhalf uur nodig om de ceremonie te verplaatsen naar de trouwtuin. Naast de ceremonie, kan Herberg Vlietzigt alles voor je verzorgen. Van de receptie tot de lunch en het diner. Zo kun je zelf heerlijk genieten van je mooie dag en de romantische omgeving. En wist je dat je ook met de boot aan kunt komen bij de locatie?

Ben je van plan om te gaan trouwen in Herberg Vlietzigt en ben je benieuwd hoe jouw bruiloft eruit kan zien? In mijn portfolio doe je genoeg inspiratie op om je bruiloft te plannen.

Meer informatie
trouwen in herberg vlietzigt
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Rijswijk (of in een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen