Trouwen in de Koningshoeve

Wil je een landelijke bruiloft in de Hoeksche Waard? Als je gaat trouwen in de Koningshoeve wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Ze kunnen je alles uit handen nemen. Van ceremonie tot aan het diner en het feest. Zo kun je zelf lekker van de mooiste dag van je leven genieten. En natuurlijk van de rust! De Koningshoeve ligt namelijk ver weg van de drukte van de stad. Toch is het prima bereikbaar voor je gasten. Na het diner is het uit met de rust als het feest losbarst. Ik kan niet wachten om de spontane foto's te schieten. Bijvoorbeeld als jullie romantisch dansen op het nummer van toen jullie elkaar ontmoeten. Of van je schoonvader die samen met je neefjes los gaat op de muziek van deze tijd. Hoe ziet jouw bruiloft in de Koningshoeve eruit? Doe gerust wat inspiratie op mijn portfolio op!

  • Bruidsfotografie-Museum-Heinenoord-en-Koningshoeve-Klaaswaal

    Bruidsfotografie in Museum Heinenoord en Koningshoeve Klaaswaal

    Bekijk

Landelijke trouwen in de Koningshoeve

Je kunt ervoor kiezen om de hele dag te trouwen in de Koningshoeve. Het is namelijk een officiële trouwlocatie in de Hoeksche Waard, zodat je er ook de ceremonie kunt houden. Het grote voordeel ervan is dat je jezelf en de gasten niet meer hoeft te verplaatsen gedurende de dag. Zelfs de trouwambtenaar is inbegrepen.

Een middag of avondprogramma behoort daarnaast ook tot de mogelijkheden. In alle gevallen hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Behalve naar je wederhelft dan natuurlijk. Voor de rest kun je jezelf lekker in de watten laten leggen. Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten te trouwen of te eten. Of ga voor een lekkere barbecue als de temperaturen zich ervoor lenen. Als het echt warm is passen zo’n barbecue en een bohemian bruiloft toch helemaal bij het vrije platteland?

Welke stijl je ook kiest, op mijn portfolio kun je genoeg inspiratie opdoen als je besluit om te gaan trouwen in de Koningshoeve.

Meer informatie
trouwen in de koningshoeve
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in de Hoeksche Waard en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen