Trouwen in de Hoeksche Waard

Voor een landelijke bruiloft op het platteland en middenin de natuur is er geen betere plek dan mijn regio. Trouwen in de Hoeksche Waard is fantastisch! Oke, een beetje bevooroordeeld ben ik natuurlijk wel ;-) Er zijn talloze trouwlocaties kunt vinden waar je elkaar het ja-woord kunt geven, heerlijk kunt dineren of kunt feesten tot in de late uurtjes. Waarschijnlijk wonen de buren kilometers verderop, dus zij hebben er geen last van! Overtuigd om te gaan trouwen in de Hoeksche Waard? Lees dan snel verder op deze pagina over mijn favoriete trouwlocaties!

 • Bruidsfotografie-Oud-Beijerland-en-Ridderkerk

  Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Eau-Lounge-Rotterdam-

  Bruidsfotografie Eau Lounge Rotterdam

  Bekijk
 • Bruidsfotograaf-DIY-Bruiloft

  Bruidsfotograaf DIY bruiloft

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Museum-Heinenoord-en-Koningshoeve-Klaaswaal

  Bruidsfotografie in Museum Heinenoord en Koningshoeve Klaaswaal

  Bekijk
 • Trouwfotografie-binnenmaas

  Trouwfotografie: bruiloft in restaurant 'de Binnenmaas'

  Bekijk
 • bruiloft-met-paarden

  Trouwfotografie: Bruiloft met paarden

  Bekijk

Wat zijn de mooiste locaties als je gaat trouwen in de Hoeksche Waard?

Je zou het niet verwachten, maar wat trouwlocaties betreft heeft de Hoeksche Waard veel te bieden. Allereerst is elkaar de plechtigheid beloven in het Oude Raadhuis van Oud-Beijerland natuurlijk een klassieker. Samen daal je de trappen af, terwijl je gasten jullie bij de Vliet staan op te wachten. Dat trekt vaak veel bekijks bij het winkelend publiek.

Een mooie plek om te trouwen is Restaurant Binnenmaas dat een tijdje geleden helemaal is gerenoveerd. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht over het water en je culinair in de watten laten leggen. Aanwezige kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en het kleine pretpark dat op hetzelfde terrein ligt.

Echt van het platteland genieten doe je als je gaat trouwen in de Koningshoeve in Klaaswaal. Je kunt de hele dag gebruik maken van deze trouwlocatie of bijvoorbeeld je trouwfeest er vieren. Het is mogelijk om binnen te trouwen, maar bij mooi weer kun je lekker naar buiten barbecuen en genieten van de prachtige omgeving van mijn regio!

Natuurlijk willen jullie trouwen in de Hoeksche Waard! De vraag is alleen welke trouwlocatie jullie kiezen. Kijk gerust rond op mijn portfolio om wat leuke ideeën op te doen.

Meer informatie
trouwen in de Hoeksche waard
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen