Trouwfotografie: Bruiloft met paarden

Afgelopen vrijdag fotografeerde ik de bruiloft van Anton en Anouk. Het was een warme, zonovergoten dag. De ochtend begon bij haar ouderlijk huis, waar ze het huis van de buren leenden en omtoverde tot een ware make-up en haar studio. Om vervolgens opgehaald de worden door haar aanstaande. Ze gaven elkaar het ja-woord in het Oude Raadhuis van Oud-Beijerland en maakte er een knallend feest van bij zijn ouderlijk huis, waar de paardenstal compleet omgebouwd was tot feestlocatie.

Bruiloft met paarden

Toen ik een aantal maanden eerder bij hen langs ging voor een kennismakingsgesprek werd meteen al duidelijk dat ze een grote gedeelde liefde hadden: de paarden.
Het kon dus ook niet missen dat deze dieren een rol zouden hebben op hun bruiloft. En inderdaad: het werd een bruiloft met paarden. In plaats van een trouwauto kozen ze namelijk voor een paardenkoets. En niet zomaar één, nee, hun eigen paardjes liepen ervoor. De dieren zorgde voor het vervoer naar de trouwreportage locatie in het Laningpark. En uiteraard werden ook de paarden daar onderdeel van de trouwfotografie. Tijdens de ceremonie stonden de beestjes voor het stadhuis te wachten. En hoe de ringen gebracht werden, kun je misschien al raden: die lagen tussen een daarvoor-bestemde-paardenhoef!
Voor hun daggasten regelden ze een paardentram. Wat de daggasten niet wisten is dat het bruidspaar onderweg in zou stappen in de paardentram. We wachtten de gasten op die een ritje aan t maken waren met de paarden door de polders van Oud-Beijeralnd. En stapten bij de gasten in. Ook hadden de paarden, zonder dat ze aanwezig waren ook ’s avonds nog een grote rol. Hun stal was namelijk omgebouwd tot een ware feestlocatie met bar, versiering, tafels, garderobe, en alles erop en eraan. Met recht kan ik dus zeggen: dit was een volledige bruiloft in het teken van de paarden.

Zowel het bruidspaar als de daggasten genoten van de dag, en natuurlijk: van de paardjes.

Kijk mee naar de bruiloft van Anton en Anouk.

Wil je ook trouwsfoto’s laten maken? Bekijk de trouwfotografie pagina. Of neem direct contact op.

bruiloft met paarden -3560bruiloft met paarden -3562bruiloft met paarden -3641bruiloft met paarden 02bruiloft met paarden -3663bruiloft met paarden 03bruiloft met paarden 04bruiloft met paarden 05bruiloft met paarden -3799bruiloft met paarden 06bruiloft met paarden -3791

bruiloft met paarden -bruiloft met paarden -3889 bruiloft met paarden -3896 bruiloft met paarden -3910 bruiloft met paarden -3967 bruiloft met paarden -4146 bruiloft met paarden -4172 bruiloft met paarden -4220 bruiloft met paarden -4320 bruiloft met paarden -4328 bruiloft met paarden -4406 bruiloft met paarden -4444 bruiloft met paarden -4487 bruiloft met paarden -4541 bruiloft met paarden -4563 bruiloft met paarden -4643bruiloft met paarden 07 bruiloft met paarden -4889bruiloft met paarden 08 bruiloft met paarden -4961 bruiloft met paarden -5011

Wil je ook trouwsfoto’s laten maken? Bekijk de trouwfotografie pagina. Of neem direct contact op.

 

Eerder gemaakte trouwfoto's: