Trouwen in Oud-Beijerland

In het dorp waar ik vandaan kom, vind je de mooie trouwlocaties. Tel daar een gezellig centrum en landelijke omgeving bij op en je hebt een geslaagde bruiloft! Natuurlijk is het Oude Raadhuis een echte klassieker, maar ook voor je receptie, diner en trouwfeest zijn er leuke plekken waar je het gezellig kunt maken. Dus weet jij al dat je gaat trouwen in Oud-Beijerland? Dan kun je in mijn portfolio kijken voor wat inspiratie en de leukste trouwlocaties.

 • Bruidsfotografie-Oud-Beijerland-en-Ridderkerk

  Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Museum-Heinenoord-en-Koningshoeve-Klaaswaal

  Bruidsfotografie in Museum Heinenoord en Koningshoeve Klaaswaal

  Bekijk
 • Trouwfotografie-binnenmaas

  Trouwfotografie: bruiloft in restaurant 'de Binnenmaas'

  Bekijk
 • bruiloft-met-paarden

  Trouwfotografie: Bruiloft met paarden

  Bekijk

Wat zijn de mooiste locaties als je gaat trouwen in Oud-Beijerland?

Ik noemde het Oude Raadhuis al. Hier kun je elkaar het ja-woord geven en vervolgens van de trap naar de Vliet afdalen, terwijl je gasten je staan op te wachten. Het ligt middenin het centrum, dus je zult veel bekijks trekken.

Paviljoen de Oude Tol is ook een romantische plek om te trouwen. Het ligt pal aan het spui aan de rand van Oud-Beijerland. Door de rustige ligging en verschillende ruimtes, kun je er dus een prima bruiloft organiseren. En er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur voor al je gasten. Bovendien is de Oude Tol een officiële trouwlocatie, dus elkaar de plechtigheid beloven kan er ook!

Een andere prachtige plek waar je elkaar het ja-woord kunt geven is de Elzentuin. Deze sprookjesachtige tuin ligt net aan de rand van Oud-Beijerland en het is dus ook een mooie rustige plek om te trouwen. Wie denkt dat het alleen een tuin is om van die saaie, geposeerde trouwfoto’s te maken zit er goed naast. Ze kunnen de hele bruiloft voor je verzorgen. Van de huwelijksvoltrekking en receptie tot het diner en het feest. Ideaal voor mij om de mooiste spontane momenten te vangen! De echte herinneringen voor later!

Ga je trouwen in Oud-Beijerland? Er zijn genoeg mooie trouwlocaties, maar je kunt ook eens in andere plaatsen van de Hoeksche Waard kijken. Klik mijn portfolio maar eens door voor meer inspiratie.

Meer informatie
Trouwen in Oud-Beijerland
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen