Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk

Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk

Samen met een collega fotograaf begon ik mijn dag bij Daphne, die vol spanning wachtte op haar aanstaande man. Niet veel later ontmoette zij elkaar in het ouderlijk huis. Het was een stralend zonnige dag, en dat zorgde voor veel bekijks toen zij aankwamen bij het Oude Raadhuis van Oud-Beijerland. Onder toeziend oog van hun familie en vrienden gaven ze elkaar het ja-woord.

Na de ceremonie ging ik met het bruidspaar op pad voor het maken van foto’s in de Ambachtsheerlijkheid Numansdorp, waar een groep kippen zorgden voor wat extra levendigheid. Na het maken van de fotoshoot vervolgenden we onze weg richting de sfeervolle diner- en feestlocatie: Hofstede de Paradijshoeve in Ridderkerk. Na een heerlijk diner ging het dak eraf tijdens het feest!

Kijk mee naar de bruiloft van Daphne en Robert.

Wil je ook trouwfoto’s laten maken? Bekijk de trouwfotografie pagina, of neem direct contact op.

Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en RidderkerkBruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en RidderkerkBruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk Bruidsfotografie Oud-Beijerland en RidderkerkBruidsfotografie Oud-Beijerland en RidderkerkBruidsfotografie Oud-Beijerland en RidderkerkBruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk
Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Ridderkerk

Wil je ook trouwfoto’s laten maken? Bekijk de trouwfotografie pagina, of neem direct contact op.

Eerder gemaakte trouwfoto's: