Trouwen met paarden

Ben je gek op paarden? Dan is het een leuk idee om paarden of zelfs je eigen paard te betrekken op je bruiloft. Trouwen met paarden kan op verschillende manieren. Zo kun je kiezen voor paard en wagen of een sprookjeskoets in plaats van een trouwauto. Maar sommige mensen doen ook de ceremonie te paard. Je kunt ook landelijk trouwen op een locatie met veel paarden of juist kiezen voor een bohemian bruiloft op het strand of in het bos. Aan het eind van de avond kun je dan samen te paard de wijde wereld in trekken. Hoe vrij en romantisch is dat? Wil jij ook trouwen met paarden? Bekijk dan zeker deze pagina voor wat inspirerende tips!

  • bruiloft-met-paarden

    Trouwfotografie: Bruiloft met paarden

    Bekijk

Trouwen met paarden geeft ze een speciale rol op je bruiloft

Er zijn mensen die ontzettend veel van paarden houden. Voor sommige mensen is het paard zelfs een serieuze concurrent voor de aanstaande echtgenoot! 😉 . Natuurlijk wil je dan dat het een onderdeel is van de belangrijkste dag in je leven. Trouwen met paarden is voor mij als trouwfotograaf ook leuk. Ze zorgen voor net wat meer onverwachte momentjes die ik spontaan kan vastleggen. Sowieso spat de liefde tussen mens en paard bijna net zo mooi van de foto af als de liefde tussen het bruidspaar.

Voor paardenliefhebbers is er geen twijfel over mogelijk. Geen dure auto of klassieke oldtimer. Het bruidspaar wordt opgehaald door paard en wagen of een romantische koets. Of de prins op het witte paard komt de bruid ophalen, als er helemaal een romantische dag van wilt maken. Zo krijgen paarden of je eigen paard ook een speciale rol op je bruiloft. Een andere manier om te trouwen met paarden is trouwfoto’s te maken in de stal of de manege. Als je gasten erin passen, zou je eventueel ook zo’n boerderijstal kunnen inrichten als trouwlocatie. Dan maak je er een leuke boerenbruiloft van. Ben je op zoek naar leuke voorbeelden voor trouwen met paarden? Kijk dan eens op mijn portfoliopagina’s.

Meer informatie
trouwen met paarden
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen