Fotografie bruiloft Delft

Een aantal weken geleden fotografeerde ik de bruiloft van dit lieve, leuke stel in Delft. Ik was erbij van het aankleed moment tot het feest en bij alle mooie, bijzondere momenten ertussen.

Vanaf het moment dat ik aankwam was het huis gevuld met lieve familie die intens met het bruidspaar meeleefde. Ik heb een hoop tranen van ontroering gezien deze dag. Het bruidspaar had hun uiterste best gedaan om er voor de daggasten ook een geweldig feestje van te maken. En andersom was dat idem dito. Een mooie grote oude schoolbus kwam de straat inrijden. Geregeld door familie.

Trouwfotografie Delft

Het bruidspaar trouwden in het mooie stadhuis van Delft. Direct bij aankomst waren zij meteen middelpunt van de belangstelling. De rondleidingen door gidsen in de binnenstad werden accuut onderbroken voor het fotograferen van het paar. En natuurlijk werden zij ook door eigen familie met luidt applaus onthaalt toen zij aankwamen rijden.

Fotoreportage Delft

Na de ceremonie ging ik met het bruidspaar op pad voor het maken van de fotoreportage in de binnenstad van Delft en Delftse Hout met als eindbestemming ”de Schaapskooi”. Een mooie taart stond er op hen te wachten. Een toast en cadeautjes volgenden. Waarna de barbecue werd aangestoken en het dak eraf ging met een band van maar liefst 7 man/vrouw sterk.

Het was een stralende dag. Stralend door het weer, maar misschien nog wel meer door het bruidspaar en hun gasten die van iedere minuut genoten. En ik genoot met ze mee door alle mooie momenten die ik heb vast mogen leggen.

Wil je ook trouwfoto’s laten maken? Bekijk de trouwfotografie pagina. Of neem direct contact op.

Fotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft Delft -2585Fotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft Delft -3157Fotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft DelftFotografie Bruiloft Delft Fotografie Bruiloft Delft

Wil je ook trouwfoto’s laten maken? Bekijk de trouwfotografie pagina. Of neem direct contact op.

Eerder gemaakte trouwfoto's: