Trouwen in Delft

Delft heeft een prachtige historische binnenstad met oude grachten, kerken, hofjes en herenhuizen. Een super romantisch stadje natuurlijk om elkaar het ja-woord te geven. Zo kun je bijvoorbeeld letterlijk in het huwelijksbootje stappen en een stadsrondvaart maken. Of we maken mooie trouwfoto's in vele gezellige straatjes die de binnenstad rijk is. Als je gaat trouwen in Delft, dan kun je ook geheel in stijl voor de kerk trouwen. Er zijn veel historische kerken te vinden. Top trouwlocatie is toch wel het karakteristieke stadhuis. Dit gebouw uit de 17e eeuw is de ideale plek voor een klassieke bruiloft in stijl. Ben je benieuwd hoe trouwen in Delft er dan uit ziet? Kijk dan eens op mijn portfolio.

 • Bruidsfotografie in Delft

  Bruidsfotografie in Delft

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Brasserie Oostgaag Maasland

  Bruidsfotografie Brasserie Oostgaag Maasland

  Bekijk
 • Bruidsfotografie Herberg Vlietzigt Rijswijk-6151

  Bruidsfotografie Herberg Vlietzigt Rijswijk

  Bekijk
 • Bruidfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft

  Bruidsfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft

  Bekijk
 • Fotografie-Bruiloft-Delft

  Fotografie bruiloft Delft

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Delft-en-Schipluiden

  Bruidsfotografie Delft en Schipluiden

  Bekijk
 • Trouwfotograaf-Homo-bruiloft-Delft

  Trouwfotograaf homo bruiloft

  Bekijk

Wat zijn de mooiste locaties als je gaat trouwen in Delft?

Als je gaat trouwen in Delft kun je kiezen uit heel veel trouwlocaties. Ik heb al heel vaak trouwfoto’s mogen maken in deze gezellige oude stad, maar heel soms kom ik zelfs ook weer op nieuwe plekken. Het hoogtepunt is natuurlijk het oude stadhuis. Je zult ook veel bekijks trekken als je in de bruidsjurk aankomt op het grote plein. Vaak levert dat hilarische momenten op die ik maar al te graag op de foto vast leg. Denk ook eens aan de vele restaurantjes die de binnenstad rijk is. Misschien zit er wel een gezellig tentje tussen voor een hapje of een drankje!

Delftlandhoeve was voor mij een aangename nieuwe verrassing. Een stukje groen in het midden van de oude stad. Het beste van twee werelden dus en bij mooi weer is het er prima toeven. Je kunt er bijvoorbeeld gezellig buiten borrelen of barbecueën. Of wat dacht je van de Schaapskooi of Knus? Twee leuke locaties in het Delftse Hout!

Ben jij van plan om te gaan trouwen in Delft? Neem dan eens een kijkje op mijn portfolio. Misschien zitten er wat ideeën tussen die je kunt gebruiken.

Meer informatie
trouwen in delft
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Delft (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen