Bruidsfotografie Delft en Schipluiden

Afgelopen maand fotografeerde ik de bruiloft van deze twee lieve mensen. Zoals al hun daggasten werd ook ik warm door hen onthaald en kreeg zelfs een corsage aangeboden. Ik startte de dag bij hen thuis in Delft. Ik was bij het aankleedmoment van de bruid en de bruidegom, en terwijl ik dat fotografeerde druppelde langzaam hun daggasten binnen. Er werd getoast, gelachen, gegeten en zelfs gevoetbald door de mannen. (En daar waren de kleine bruidsmeisjes best een beetje jaloers op ;-))

Dit stel koos bewust voor mijn stijl van fotografie. Geen poseerwerk maar lekker veel journalistieke beelden. De dag vastleggen zoals hij is, met ieder detail, lach en traan.

Bruidsfotografie Schipluiden

Nadat alle daggasten zich hadden verzameld verplaatsten we ons naar het Stadhuis van Schipluiden, een klein dorpje naast Delft. Het stadhuis deed me denken aan een oude school en de ruimte waarin ze trouwden oogde karakteristiek en warm. Natuurlijk gaven ze elkaar het ja-woord onder luid applaus van hun gasten. Na de ceremonie gingen we te voet naar ”Indigo” een sfeervol restaurant, langs het grachtje van het dorp. Waar er nog een keer werd getoast, taart aan werd gesneden en met elkaar heerlijk werd gedineerd.

Kijk mee naar deze gezellige bruiloft in Schipluiden.

Wil je ook trouwfoto’s laten maken? Bekijk de trouwfotografie pagina. Of neem direct contact op.
Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en SchipluidenBruidsfotografie Delft en SchipluidenBruidsfotografie Delft en SchipluidenBruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en SchipluidenBruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden
Bruidsfotografie Delft en SchipluidenBruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en Schipluiden Bruidsfotografie Delft en SchipluidenBruidsfotografie Delft en Schipluiden

Wil je ook trouwfoto’s laten maken? Bekijk de trouwfotografie pagina. Of neem direct contact op.