Uitvaartfotografie

UITVAARTFOTOGRAFIE

PLECHTIGE UITVAARTFOTOGRAFIE

Het vastleggen van de laatste reis van uw dierbare. Een prachtige manier om de overledene te herinneren en het verlies te verwerken. Soms zijn de naasten van de overledene op leeftijd en niet meer in staat om aanwezig te zijn, of de kinderen nog te klein om te uitvaart bewust mee te maken. Hoe mooi kan het zijn om hen naderhand een beeld te geven van de begrafenis of crematie? Ook voor de aanwezigen kunnen de foto’s helpen bij het rouwproces. De rouwstoet die bij de begraafplaats aankomt, de kist die door familieleden gedragen wordt, familieleden die een aangrijpend gedicht voorlezen of vrienden die herinneringen van vroeger ophalen. Emoties, momenten en rituelen in beeld gevangen. Met uitvaartfotografie wordt een mooi afscheid een blijvende herinnering.

Uitvaartfotografie

WERKWIJZE UITVAARTFOTOGRAFIE

Een uitvaart is en dag met veel emotie. Als uitvaartfotograaf kan ik me goed inleven in de gevoelens van de nabestaanden, zonder hierbij op de voorgrond te treden. Ook tijdens de begrafenis of crematie probeer ik me zo onzichtbaar op te stellen, zodat mijn aanwezigheid op de dag niet overheersend is. Op deze pagina kun je diverse pakketten vinden. Wil je alleen de begrafenis of crematie fotograferen? Dan is een klein pakket misschien geschikt. Stel je het op prijs om de hele dag met naaste vrienden en familie in beeld te brengen? Dan is een groot pakket misschien beter geschikt. Na de plechtigheid ontvang je een link naar de fotopagina. Hier kun je de foto’s online bekijken, downloaden en delen.
Tip: In sommige gevallen wordt uitvaartfotografie door de uitvaartverzekering vergoed.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van uitvaartfotografie. (Ivm privacy zie je op deze pagina wat afstandelijke foto’s. Uiteraard wordt er in de fotoreportage veel aandacht besteed aan foto’s met emoties, familierelaties en sfeer). Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN UITVAARTFOTOGRAFIE VERWACHTEN:

BRENG JE WENSEN IN KAART

Wat wil je in beeld vangen?

Het regelen van de uitvaart zelf is voor de nabestaanden al moeilijk genoeg. Toch is het goed om te bespreken wat de wensen zijn. Wie was de overleden persoon en hoe kunnen we dat in de foto’s terug laten komen? Die informatie is nuttig, zodat ik de menselijke momenten kan vangen op de dag van de crematie of begrafenis. De rest bespreek ik met de uitvaartondernemer, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN DE UITVAART

Een waardevolle dag en ik vang de momenten

Een uitvaart is een dag die beleefd wordt met een lach en een traan. Een lach door de leuke herinneringen die we hebben aan de overledene. Een traan omdat we diegene zullen missen. Een begrafenis is een dag vol emoties, maar ook vol rituelen. De kist die gedragen wordt, het laatste afscheid, de condoleance. Al deze emoties en rituelen leg ik op een menselijke manier vast met uitvaartfotografie.

Uitvaartfotografie

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Met uitvaartfotografie leg ik beelden vast die een blijvende herinnering zijn aan de overledene. Ook naarmate de jaren vorderen, zullen de foto’s van onschatbare waarde zijn. Een dierbare herinnering om samen met naaste familie en vrienden op terug te kijken. Binnen twee weken na de uitvaart krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Uitvaartfotografie
Ontvang de Foto's

”De foto’s zijn voor ons erg dierbaar. De kinderen zijn nog te klein om zich later de uitvaart van hun moeder te herinneren, als ze er ooit behoefte aan krijgen, zal ik ze vertellen hoe het was samen met de foto’s.

De foto’s laten ook momenten zien die ik op de uitvaart niet heb opgemerkt. Het troost me om op de foto’s nog eens te zien hoe druk het was, hoe iedereen meeleefde, hoe geliefd ze was”.

Sebastiaan

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: