Trouwen bij Fort bij Vechten

Jouw droombruiloft in een historische en bosrijke omgeving? Dan is trouwen bij Fort bij Vechten misschien iets voor jou. Dit 19e-eeuwse fort, inclusief gracht, is een ideale locatie voor een romantische bruiloft. Veel groen, verschillende zalen, uitzicht op het water en veel romantische plekjes voor de trouwfoto's. Door de ruime keuze aan zalen, kun je jouw bruiloft precies zo plannen zoals je wilt. Nodig je al je vrienden en familie uit in een grote zaal of ga je voor een intieme bruiloft in een kleine zaal? Of hou de ceremonie in de ene zaal en verplaats het gezelschap daarna naar een andere zaal voor de lunch. Bij mooi weer kun je lekker naar buiten. De talrijke mogelijkheden zorgen ervoor dat je de hele dag op één plek kunt blijven. Ben je nieuwsgierig wat er nog meer mogelijk is als je gaat trouwen bij Fort bij Vechten? Lees dan snel verder!

  • Bruidsfotografie Fort bij Vechten

    Bruidsfotografie Fort bij Vechten

    Bekijk

In het huwelijksbootje stappen bij Fort bij Vechten?

Het is één van de weinige plaatsen waar je letterlijk in het huwelijksbootje kunt stappen. Bij Fort bij Vechten is het namelijk mogelijk om met een bootje over de grachten te varen. Een leuke manier om je entree te maken als toekomstig bruidspaar. Ik kan niet wachten om de verraste gezichten van je familie vast te leggen! Het decor en de omgeving van het fort lenen zich sowieso uitstekend voor prachtige trouwfoto’s, maar ook voor een sfeervolle bruiloft.

Als het lekker weer is, kun je lekker op de binnenplaats trouwen. Er is genoeg ruimte voor een tent om onder te schuilen voor een verdwaalde regenbui of een brandend zonnetje. De Reversezaal is dan weer een sfeervolle binnenlocatie. De entree is een karakteristieke lange gang die je gasten leidt naar de voormalige bunker. De zaal zelf is de ideale locatie voor de huwelijksvoltrekking, het diner of een spetterend feest. Door de privétuin van de Reversezaal kunnen je gasten ook lekker naar buiten als het mooi weer is. Zo heb je het beste van twee werelden! Overweeg je om te trouwen bij Fort bij Vechten? Neem dan eens een kijkje op mijn portfoliopagina’s voor inspiratie en sfeerbeelden.

Meer informatie
trouwen bij fort bij vechten
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen bij Fort Vechten of op een andere locatie, en ben je op zoek naar een trouwfotograaf? Neem dan contact op!

Bruidsfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen