Trouwen bij het Ruiterhuys

Ga jij voor de landelijke bruiloft en ben je op zoek naar een originele trouwlocatie? Dan is trouwen bij het Ruiterhuys in Castricum zeker het overwegen waard. Zowel bij mooi weer als bij minder weer kun je alle kanten op. Zo is er een zaal waar de gasten lekker droog kunnen zitten. Voor mooi weer staat er buiten een open tent waar de festiviteiten plaats kunnen vinden. En laten we de officiële gedeeltes natuurlijk ook niet vergeten! De ceremonie kun je houden op een romantisch klein eilandje dat met een bruggetje toegankelijk is. Het eilandje is omgeven door treurwilgen en dat geeft een bijzondere sfeer. Als dat geen mooie foto's oplevert! Daarnaast is het ook mogelijk om te trouwen in een voormalige paardenbak. Die ze met liefde rond de feestdagen omtoveren in complete kerstsfeer met strobalen en lampjes. Hoe leuk is het om na de taart te toasten met gluhwein bij de open haard! Die bijzondere sfeer kun je bekijken in mijn portfolio als je verder leest op deze pagina.

  • Bruidsfotografie het Ruiterhuys Castricum-4457

    Bruidsfotografie het Ruiterhuys Castricum

    Bekijk

Landelijk trouwen bij het Ruiterhuys

De vrijheid van de landelijke omgeving bij het Ruiterhuys maken het een ideale trouwlocatie voor een bohemian bruiloft. Maar iedereen die niet van een te stijve bruiloft houdt, zal zich er prima vermaken. Doordat het omgeven is door bossen en landerijen, zul je tijdens je bruiloft heerlijk genieten van de natuur.

Niet alleen de omgeving is prachtig, maar ook de locatie is sfeervol en gezellig. Je kunt er gerust je hele trouwdag vieren, maar je bent ook van harte welkom voor alleen een gezellig diner of feest. Vooral een feest in de tent is gezellig, omdat de lampionnen het feestgedruis ‘s avonds sfeervol verlichten. Of je nu kiest voor de hele dag of een dagdeel, ze kunnen het allemaal voor je verzorgen. Dan kun je jezelf lekker in de watten laten leggen en genieten van de mooiste dag van je leven. Natuurlijk kun je wel je wensen bespreken. Het is tenslotte jouw bruiloft. Ben je van plan om te gaan trouwen bij het Ruiterhuys? Neem gerust een kijkje op mijn portfolio om inspiratie op te doen.

Meer informatie
trouwen bij het ruiterhuys
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen